cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE CSC

(Topic created on: yesterday)
19 Views
MehmetB51k
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonun csc' si değiştireceğim. INS( Hindistan) yapmayı düşünüyorum. Arama kaydı ve diğer özelliklerin açılması için. Bilgi sahibi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz? Seçimim doğru mu? Yoksa hangi csc' yi seçeyim? Teşekkür ederim.

14 Comments
Nicemen_S22
Active Level 4
Galaxy S
Bende INS yaptım ve arama kaydı ozelligini cok begendim. Yapmani oneririm hem guncellemelerini erken alirsin hemde bazi ozelliklerden mahrum kalmazsin. S24FE cogunlukla SIM yapiyorlar guncelleme orda geldi diye guncelleme nerede geldi cok bir bilgim yok sahsen. Ben INS ta kalicam.
Atakan63
Active Level 7
Galaxy S
Pls yap sonra Türkiye olana geç tur olması lazım bizimki pls yapın güncelemeyi al turk yap ben öyle yapmıştım.
Freud
Active Level 2
Galaxy S
Aynı şekilde yaptım... mis akıyor telefon
0 Likes
barkann
Active Level 1
Galaxy S
Pls yapılmasından kastettiğini nedir acaba. Benim pek bilgim yok da
0 Likes
Atakan63
Active Level 7
Galaxy S
Csc yi Polonya yapmasından bahsediyorum pls o sen tükiyeden alıyorsun şuan ama ben polonyanınkine çevirim oradan alıyorum güncelemeyi kısaca sonra tekrar türkiye olana dönüp türkiyeye gelmeyen one ui 7 kullanmış oluyorum
0 Likes
barkann
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim.
0 Likes
MehmetB51k
Active Level 1
Galaxy S
Kardeşim, şu an samfw ile telefonu bağladığımda görmüyor. USB hata ayıklama açık. Samsung driverler yüklü. Bilgisayar telefonu görüyor. İnfo' ya bastım. Telefon bilgilerini görüyor. İnfonun yanındaki kutucukta telefonu görmüyor. MPT kısmından change CSC yaptığımda NO DEVİCE SELECTED hatası veriyor. Yardımcı olurmusun?
0 Likes
Atakan63
Active Level 7
Galaxy S
Telefon ekranı açık olmalı işlem yapacağın zaman 10dk acık kalsını seç öyle yap +olarak room atılladığına emin ol
0 Likes
MehmetB51k
Active Level 1
Galaxy S
Ekran açık
0 Likes