One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Arkadaşlar sırf bu güncelleme muhabbetinden dolayı s23 ultramı satacağım mi 14 t pro 12 GB ram 1 tarabyt hafıza var mantıklıdır sizce View Post
Normalde arama sesinde sıkıntı yoktu geçen güncelleme geldi arama sesi kısıldı biriyle konuşurken sesini zor duyuyorum hoparlöre almak zorunda... View Post
Arkadaşlar merhaba, şubat güvenlik güncellemesini yapmadan önce telefon pil ömrünü çok daha fazla gösteriyordu. O kadar kötü bir yazılım ki yapay zeka... View Post
Iyice civitmaya basladi Samsung bu tur sorunlar duzelir mi ileride cihaz s23 View Post
S23fe one ui 7.0 ne zaman gelecek?? View Post
Samsung cihazlarda pil sağlığını nereden görebiliriz? View Post
Oneu uı 7 betaya nasıl girebilirim böyle bir hakkım var mı View Post
Bu özellik önceden varmıydı yoksa yenimi geldi daha önce **bleep** etmedim one ui 6 kullananlar bakabilirmi View Post
Selam. Kullandığım bir uygulamada butonlara tıklayınca titreşimle geri bildirimde bulunuyor. Uygulama içinde kapatmak içim bir ayar yok. Telefonda... View Post
Merhaba, iphoneda whatsapp arama kayıtları telefon arama kayıtlarında görünürken, androidde neden görünmez? Bunun bir yolu, çözümü var mı? Geçen... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1130 | |
523 | |
487 | |
422 | |
374 |