cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ ön kamera kasması

(Topic created on: 11-21-2024 07:16 PM)
35 Views
Ayhank4u
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar s24+ aldim cok guzel telefon fakat cok buyuk bir sorun yasiyorum suan da on kamera dusuk isikta ve mesela ampul isigini arkama aldigimda direkt 10fps gibi oluyor shutter speedmi dusuyor ne oluyor anlamadim herkeste boylemi yoksa bendemi bir sorun var

Ayni sorun snapchat uygulamasindada var dusuk isikta igrenc oluyor ama videoda hersey normal

16 Comments
Ayhank4u
Active Level 3
Galaxy S
Hocam gercekten rahatsiz edici derecede fazla yani mesela telefon elimde ampul isiginin onune geciyorum 10 fps oluyor ama donuyorum yuzume vurunca duzeliyor akici hale geliyor.
0 Likes
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Benim s22 de de aynı bu bir sorun değil gayet normal
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam işte s22 den 2 sene sonra çıkmış ve hala sıkıntılı olması sorun
0 Likes
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Ya olay şu bu bir sıkıntı değil hangi telefonu alırsanız alın bu durum başınıza gelecektir. Bu bir sorun değil kameraların çalışma mantığı bu
0 Likes
Ayhank4u
Active Level 3
Galaxy S
Hocam ama bu s22den daha fazla iste ben buna sasiriyorum bence duzeltme gelmesi lazim herkeste boyleyse bir sey demeyecegim ama ben o kadar rahatsiz oldumki donanimsal bir sorun oldugunu dusundum.
0 Likes
s24fe
Active Level 10
Galaxy S
S24FE kullanıcısı olarak evet fps baya düşüyor ön kamerada loş ışıkta.Çekim sonuçları güzel fakat önizleme biraz gereğinden fazla yavaşlatıyor gibi.Güncelleme ile ufak düzelir bence.One UI 7'ye sıkıştırsalar keşke
0 Likes
Ayhank4u
Active Level 3
Galaxy S
Bende guncellemeyle duzeltilecegini dusunuyorum telefonu almadan once hic gormedim bu sorunu anlatan birini bende bu yuzden donanimsal bir sorun sandim.