cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ ön kamera kasması

(Topic created on: 11-21-2024 06:45 PM)
146 Views
Ayhank4u
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar s24+ aldim cok guzel telefon fakat cok buyuk bir sorun yasiyorum suan da on kamera dusuk isikta ve mesela ampul isigini arkama aldigimda direkt 10fps gibi oluyor shutter speedmi dusuyor ne oluyor anlamadim herkeste boylemi yoksa bendemi bir sorun var

Ayni sorun snapchat uygulamasindada var dusuk isikta igrenc oluyor ama videoda hersey normal

16 Comments
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Bendede aynı durum var gibi samsung için ışık önemli
0 Likes
Ayhank4u
Active Level 3
Galaxy S
Hocam eski s22imde boyle abarti degildi bu cok igrenc gozukuyor rahatsiz edici guncellemeyle duzelecek bir seymi yoksa direkt bendeki s24+ta donanimsal bir sorunmu var.
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Bende yeni geçtim s24plus a ama bende memnun değilim ön kameradan güncelleme umarım gelir ama geliceğini pek sanmıyorum
0 Likes
Ayhank4u
Active Level 3
Galaxy S
Hocam bilmiyorum biraz optimize edilse sanki guncellemeyle duzelicekmis gibi tek sorun bu bu arada telefonun diger her seyi mukemmel ama bu sorun cok rahatsiz edici goze batiyor.
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
7 sene boyunca guncelleme sözü alan bu telefonu sırf s25 i satmak için kamera güncellemesi vermezlerse sıkıntı , onun dışında telefonun herseyi mükemmel ama kameralar sanki stabil ve optimizasyonlu değil yada ben kamera kullanmasını bilmiyorum :)
0 Likes
Ayhank4u
Active Level 3
Galaxy S
Hocam banada kameralarda optimizasyon sorunluymus gibi. Ama ben guveniyorum samsunga bu konuda çünkü s22yi ölüme terketmeyip guncellemelerle pilini isinma sorunlarini baya cozmuslerdi.
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
One ui7 ile bi dokunuş yaparlar benimde inancım var
0 Likes
Ayhank4u
Active Level 3
Galaxy S
Orda duzelmezse ben bi servise gonderip inceleticem valla hocam cunku cidden sacma bir sey bu.
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Düşük ışıkta öyle olması normal
0 Likes