cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23fe,s21fe 2.nesil,a54,a34

(Topic created on: 07-27-2024 03:14 PM)
87 Views
berat5115
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar babama telefon alacağım ama Ne alacağımı Bilmiyorum Fiyat bandı 30 k ya kadar ve ekranı 6.4 inş olmalı batarya performansı 7 8 saati geçsin istiyorum önerileriniz neler

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A55
0 Likes
Galaxy S
A55 alma hem pili iyi değil hem hoparlör sesi yetersiz hem kalın ve ağır
0 Likes
ErdemS21FE
Active Level 8
Galaxy S
A serisine bulaşmadan s serisi almanı tavsiye ederim eğer bütçen yeterse yeni her zaman daha iyidir s23fe almanı tavsiye ederim
0 Likes
ErdemS21FE
Active Level 8
Galaxy S
A serisi kullananlar direkt A demiş ama bütçen varsa direkt S serisi arkadaşlar mantıklı düşünün A serisi ile S serisi arasında ciddi **bleep** var ki Samsungda bunu **bleep** ederek artık A70 serisini çıkarmayı bıraktı çünkü S serisinin FE serisi daha iyi
0 Likes
berat5115
Active Level 3
Galaxy S
Ya benim düşüncem bende s23 var zaten ben bunun mobil veriyi çok yemeğinden şikayetçiyim bide ekran suresi 6.1 den sonra baya bir düştü ben s23 e geçmeden önce a12 kullanıyorum 20gb İnternet bana 1 ay gidiyordu şimdi 27 GB 5 günde bitti
0 Likes
berat5115
Active Level 3
Galaxy S
Şikayetçi değilim telefonumdan ama çok mobil veri yiyor şarj da 6.1 den sonra baya yemeye başladı babam aynı sıkıntıları çekmesini istemiyorum
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy S
Arkadasım baban kaç yasında bilmem tlf la neler yapacağınıda bilmem onun ihtiyacına uygun olanı al bazı arkadaşlar s serisi yazmıştq o arkadaş aldığı tlf tüm özelliklerini kullana biliyormu acaba gereksiz yere fazla para vermenin anlamı yok
0 Likes
berat5115
Active Level 3
Galaxy S
O haber takip ediyor birkaç uygulama kullanıyor okadar zaten onun telefonu huwai mate 20 lite idi kasma donma ekranın açılması falan tadını kaçırdı o yüzden değiştirmeyi dusunuyor
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy S
Ozaman neden gereksiz yere okadar para verip s. Seri alacaksınki a 24 dahi işini görür babayın birazdaha iyi olsun dersen 25. 34. 54. 35. 55 alabilirsin 55 dahi fazla gelir sen bilirsin yinede bataryası daha iyi olan M serisi 6000 bataryası
0 Likes
berat5115
Active Level 3
Galaxy S
A55 düşündüm bur bide m serisi olabilir
0 Likes