cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21fe vs S23fe

(Topic created on: 08-19-2024 07:03 AM)
266 Views
ienes
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Dün bir teknoloji magzasinda s23 , s23fe ve s21fnin kameralarini karsilastirdim en iyi performansi s23 verirken en kotu sonucu s23fe verdi bariz sekilde benim icinde kamera onemli 128gb in sorun cikartacagini sanmiyorum sizce s21fe 2.nesil beni kac yil daha idara eder oyun oynamiyorum arayuz akiciligi ve gunluk 6 saat civari ekran suresi bana yeterde artar. Ve arti olaram ekran kasa orani beni cok rahatsiz etti s23fe nin asirida isindi 10dk icerisinde

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung80
Active Level 9
Galaxy S
Ben s21 fe 2. Nesil kullanıyorum pil 1 gün gidiyor daha fazlasını beklemeyin sıcak havada oyun oynarsanız belirgin şekilde ısınıyor. Onun dışında performansı hızı kullanımı gayet iyi. Oyun oynamayacaksanız sizi 4 yıl rahat götürür. Ben tavsiye ederim bir önceki cihazım s20 fe idi fakat s21 fe daha çok hoşuma gitti.

View solution in context

0 Likes
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy S
S23fe daha iyi kamerası emin ol s23ün kamera sensörüyle aynı zaten

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Solution
Samsung80
Active Level 9
Galaxy S
Ben s21 fe 2. Nesil kullanıyorum pil 1 gün gidiyor daha fazlasını beklemeyin sıcak havada oyun oynarsanız belirgin şekilde ısınıyor. Onun dışında performansı hızı kullanımı gayet iyi. Oyun oynamayacaksanız sizi 4 yıl rahat götürür. Ben tavsiye ederim bir önceki cihazım s20 fe idi fakat s21 fe daha çok hoşuma gitti.
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Dun deneyimledim benimde cok hosuma gitti ekran kasa orani iyi fazlasiyla akici ve kamerasi bence s23fe den cok daha iyi depolama isinide one drive a videolari atarak hallederim sahi sd kart destegi varmiydi
0 Likes
Samsung80
Active Level 9
Galaxy S
Sd kart desteği yok gerekte yok en azından bu idare edilebilir bir eksik dolunca bilgisayara atarsınız Ben zaten çok kullanmıyorum hafızayı resim vs telefonda tutmak gereksiz zaten.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
En az 2 sene idare eder
0 Likes
S_21_FE
Expert Level 5
Galaxy S
2 3 sene daha rahat gider..21fe güzel..para harcamaya gerek yok bence..👍
Solution
özgür_s21fe