S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
S25 serisi için Samsung Language Core . Uygulama 3,15 GB olduğundan yalnızca Wi-Fi üzerinden indirmek isteyebilirsiniz. Uygulama dil alanındaki AI... View Post
İşlemci:İyi Pil:İyi Hafıza:Çok fazla bişeyiniz yoksa yeter(128 gb) Isınma:Aşırı kullanımda çok ısınıyor Ram:İyi (6 gb) Galaxy Ai:10/10 Güncelleme... View Post
Merhaba yd s23 ultra kullanıyorum. Telefonu server kaydi yaptırdım.telefonun telefon hakkinda kısmında a14 resmi var sebebini bilen varmi? View Post
Merhaba,Telefon rehberine birilerini kaydederken takma isim kısmına kendimce hatırlatıcı ve aramayı kolaylaştırıcı şeyler yazıyorum fakat arama... View Post
https://shiftdelete.net/samsung-eski-telefonunuzu-satin-almak-istiyor Haberin doğruluğu nedir bilmiyorum ama olursa güzel olur. View Post
Samsung, akıllı telefon pillerinde değişiklik yapmayı planlıyor. Samsung'un pil yan kuruluşu Samsung SDI, şu sıralar Malezya'da... View Post
Note 2 Öncelikle ilk telefonum olan note 2den bahsetmesem olmaz 2015-2016 civarında aldığım bu telefon eski olmasina rağmen fena derecede iyidi.... View Post
S25 serisi almayı veya model yükseltmeyi düşünüyor musunuz ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ? View Post
Samsung Galaxy S24 FE için Ocak 2025 güncellemesi yayında Samsung’un Ocak 2025 güncellemesini alan son modeli Galaxy S24 FE oldu. S721USQS3AXL1 ve... View Post
10 dk full ses müzik dinlediğimde telefonun üst ve alt hoparlörü gerçekten çok ısınıyor bu normalmidir bilmiyorum ses yükseltmeye korkar oldum (dolby... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2044 | |
1726 | |
705 | |
441 | |
373 |