cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Hoparlör ısınması

(Topic created on: a month ago)
276 Views
MertSüngü
Active Level 4
Options
Galaxy S

10 dk full ses müzik dinlediğimde telefonun üst ve alt hoparlörü gerçekten çok ısınıyor bu normalmidir bilmiyorum ses yükseltmeye korkar oldum (dolby harici açık olan hiçbir ses ozelliği veya boost açik deil)

32 Comments
Galaxy S
Hocam cihaz çok ses vermek için kendini sıkıyor olabilir, işlemci zorlanmaz bu kadar bir işlem için ama ben böyle tahmin ettim bence o yüzden ısınıyor.
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Hoparlör ısınmaz cihaz ısınır, normal hoparlörlere güç bindiği için pili zorluyor oda ısınmaya yol açıyor, normaldir.
Galaxy S
Aynen hocam dediğinizi ifade etmeye çalıştım ben de
MertSüngü
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle hoparlörün ısındığına eminim. Cihazın teardown videolarını izlerken hoparlör kısımlarına dikkat ettim. Sesi fulleyip belirli bir süre sonra gercekten aşırı ısındığını farkedebiliyorum.
Galaxy S
İlk kez sizden duydum hocam vallahi
Galaxy S
Bence normaldir hocamın dediği gibi
MertSüngü
Active Level 4
Galaxy S
Sizinde s23 kullandığınızı görüyorum. 10 dakika full ses hareketli bir müzik açıp telefonun arka tarafında hoparlörün olduğu kısma dokunmanızı isticem gerçekten oluşan sıcaklığı sizde farkediceksiniz.
Galaxy S
Vallahi siz kendi aranızda halledin hocalarım ben de Tab A9+ var o yüzden pek böyle işlere ben de olmadığı için karışamayacağım, ama benim 4 hoparlör ısınmadı hiç Dolby Atmos açık olmasına rağmen
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Yani mantıken ısınma olması yanlış çünkü hoparlörler ana karta bağlı, ana kartta bataryadan güç alıyor mantıken cihazın arka tarafının ya da ekran tarafının ısınması lazım