Original topic:

S23fe aşırı ısınıyor

(Topic created on: 06-17-2025 01:11 AM)
254 Views
mehmet38akr
Active Level 5
Options
Galaxy S

Telefon aşırı ısınıyor cihaz s23fe sakın almayın bu telefonu şimdi gelecekler kardeşim sen saçmalıyorsun cart curt hiç umrumda bile değilsiniz ben bu telefona 25bin lira para verdiysem güzelce oyun oynamak istiyorum 30 dakikalık oyun keyfimin içine ediliyor ya rezalet resmen

9 Comments
quattro
Expert Level 5
Galaxy S
Hepsi son güncelleme yüzünden 😡
0 Likes
mehmet38akr
Active Level 5
Galaxy S
Paramızla rezil oluyoruz aha maaş temmuzda maaşı aldığım ilk gün gidip iphone alıyorum **bleep** kaç senelik iphone 11 bile bu telefondan daha iyi performans saglıyor gerçekten bravo ya
quattro
Expert Level 5
Galaxy S
Haklısınız ne diyelim diyecek sözümüz kalmadı 😐
0 Likes
BATUS24FE
Active Level 8
Galaxy S
S24FE aynı durum güncellemeden dolayı performansı düştü oyun performansı 0 aşırı ısınma aşırı pil tüketimi + şarj döngüsü hızlıca artıyor
0 Likes
mehmet38akr
Active Level 5
Galaxy S
Yaz geldi kim bilir neler yaşayacağız
0 Likes
BATUS24FE
Active Level 8
Galaxy S
Yaz etkisi var elbette akşam da aynı sorunu yaşıyorum %15 %100 sarj ederdim günde 1 sefer şimdi günde 2 kere pil döngüsü mahvoldu
0 Likes
zeropoint
Active Level 3
Galaxy S
Bir S23 Fe kurbanı da benim. Ben oyun oynamıyorum ona rağmen ısınıyor bir de oynasam kaç derece yanık olur elimde kim bilir
Liencharia
Active Level 7
Galaxy S
Arkadaşlar telefonda ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama, S23FE ve S24FE telefonlarda aşırı ısınma sorunu yok diye biliyorum. Arkadaşımda S23FE var, telefonun sıcaklığı oyunlarda 45 dereceden yukarı çıkmıyor. Arkası ısınıyor ama el yakacak kadar değil. Bu arada ortamda klima olmamasına rağmen 45 derece, sizin aşırı ısınmanın kaynağı ne araştırmanız lazım.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 5
Galaxy S
Bence onların aşırı isiniyo dediği derece 45 bile değildir 😂