cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23FE Pil çok çabuk bitiyor

(Topic created on: 04-26-2024 10:38 PM)
221 Views
Fazilet09
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Henüz alalı 10 gün bile olmadı %100 şarjla ortalama 3 saatten fazla ekran süresi alınamıyor 3 senelik S20FE den daha az ekran süresi var. Direkt olarak servise mi başvurmalıyım yoksa burdan destek talebi mi oluşturayım ?
8 Comments
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
eger istersen kısıtlayarak ram ve işlemcideki yükü azaltıp süreyi uzatabilirsin.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Uzaktan bağlantı ile pil sağlığına bir baksınlar çıkan duruma göre hareket edersin. Bir kaç kez tam deşarj ve tam sarj işlemi yap muhtemelen daha iyi olacaktır bataryan
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İlk 1 ay normal pil daha kalibre olmadı bekle biraz
0 Likes
Fahri-E
Active Level 4
Galaxy S
Pilin oturması zaman alıyor. Başlarda biraz çektirir sonra düzelir. Yine en iyi halinde bile çok uzun süreler beklemeyin 😕
0 Likes
Fazilet09
Beginner Level 2
Galaxy S
Yani bilmiyorum rahatsız edici düzeyde az gidiyor s20 fe den bile çok daha az gidiyor nedenini bilmiyorum.
0 Likes
Galaxy S
one ui 6.1 güncellemesinden sonra mı oldu?
0 Likes
Fazilet09
Beginner Level 2
Galaxy S
Söylediğim gibi henüz 10 gün olmadı alalı 6.1 den öncesini test etme fırsatım olmadı.
0 Likes
Galaxy S
ben ilk çıktığında satın almıştım o zaman one ui 5.1 yüklüydü sonra 6.0'a güncellemiştim. böyle bir sorunu yoktu telefonun, ekran süresi 7-8 saat civarındaydı, gayet memnundum. hatta şarjı iyi gidiyor diye daha sonra anneme verdim telefonu. anladığım kadarıyla bu sorun 6.1 güncellemesinden sonra oldu. s23 serisi kullananların genelinde güncellemeden sonra böyle sorunlar yaşadığını söyleyen çok kişi var, çok şikayet var bu konuyla ilgili. umarım Samsung düzeltir bunu. güncelleme ile telefonu geliştireceğine bozan başka firma yok herhalde. şuanda ben de a54 kullanıyorum, ben de güncellemeden sonra kamerada sıkıntı yaşıyorum.
0 Likes