cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23FE Panel Kalitesi

(Topic created on: 08-26-2024 05:59 AM)
96 Views
aLyssia
Active Level 6
Options
Galaxy S

Daha 1 haftalık bile olmayan 0 cihazımda image retention sorunu var. %50'den az bir parlaklıkta ana sayfada 1 dakika boyunca bekledim ve sonrasında galerimde gri bir arkaplan açtım. Uygulamaların izleri bariz bir şekilde görünüyordu, 1 dakika içinde tamamen kayboldular. S23FE kullanan başka bir arkadaşta full parlaklıkta denediğimizde herhangi bir sorun olmadı. 

Ekran panelleri mi kalitesiz yoksa markanın mı kalitesi düşüyor bilemiyorum. Samsung'un ürünler satışa sunulmadan önce bahsettiği sıkı donanım testlerini yapan kişilerin gözlerinde de bir sorun olabilir. Teknoloji devi olarak bahsedilen Samsung, kalite ve denetim konusunda dibi boyluyor gibi görünüyor.

Tek çözüm yolu servise göndermek, servis merkezi benden kilometrelerce uzakta, elimde yedek bir cihaz yok, kargoyla göndersem geri gelmesi en az 1 haftayı buluyor. Servise gönderdikten sonra çalışanların bir sorun yok diyip yazılım atmamaları için dua da etmek lazım. 

26.000 TL verip aldığım birkaç günlük cihazın ciddi bir kusuru var. S20FE cihazımı amoled yanığından ötürü servise yollamıştım, birkaç gün sonra onarım takip kısmında bir sorun bulunamadı yazdığını farkettim. Telefonla arayıp durumu bildirmesem, boşu boşuna cihazımı göndermiş olacaktım. Yaşadığım ilde 2 yetkili servis var, ikisi de birbirinden beter. Kusurlu cihaz elimde patladı, cihazımı 2 yıl boyunca keyif almadan kullanmak durumundayım. Samsung gittikçe kaliteyi bozuyor. Umarım zamanla daha da dibe batmazlar.
5 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Yanık olduğuna emin misiniz? Başka kullanıcılardan benzer bir sorunla karşılaşanlar oldu. Samsung bunun Amoled yanığı olmadığını bildirmiş geneline
aLyssia
Active Level 6
Galaxy S
Image retention yani görüntü tutulması yaşıyorum ve izlerin oluşması düşük parlaklık seviyesinde olmasına rağmen 1 dakika sürüyor. Arkadaşımın cihazında full parlaklıkta en ufak bir iz oluşmadı.
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Bende S23 Fe Var Bende Bir Problem Yok Yanık Filan Yani Beyaz Bir Ekran Bembeyaz Uygulama Simgeleri Gözükmüyor Ki Normal Bembeyaz Teftemiz bir Ekran Var Bende
0 Likes
Galaxy S
Arkadaşınkinde varmış ama 😅
Galaxy S
Servise gönderin kargo ile bence
0 Likes