Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Telefonda sadece Türkçe ve İngilizce dil paketleri yüklü olmasına karşın Galaxy Store'da güncellemesi olan 8 tane dil paketi görünüyor. Güncelleme... View Post
ONE UI 7 Güncelleme Sonrası Pil Biraz Daha Hızlı Bitiyor Sanki Sizce ( S23 ultra) View Post
Resimlerde gözüktüğü gibi eski hava durumu widget i çok daha iyiydi. Yeni hali çok sade olmuş eskisi gibi yapmaya çalıştım ama olmadı. Farklı... View Post
Uygulama simgeleri sarj ikonu nasıl dark mode alırız View Post
Merhaba arkadaşlar, Yurt dışından aldığım Samsung S24 Ultra (globalversiyon çift fiziki sim) kullanıyorum Türkiye'de malum, ilk SIM yuvası... View Post
Galaxy s23 ultra cihazımla yaklaşık 9 aydır uygulama içi satın alım yapamıyorum , play store'dan satın alım yapılabiliyor , sadece galaxy storedan... View Post
Afyon ile karşılaştırma yaptık rezil olduk ya adamların camerasının yanında benim S24 U Rezil oldu sırf camera için Afyon alasım geliyor Samsung buna... View Post
yarim yapabildim ama nasil sizce View Post
Satın alım yapılamıyor hata kodu belli hatanın ne olduğu açıkça belli fakat geri bildirim olarak "Kayıt içerisinde yeterli bilgi yer almadığı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1649 | |
1352 | |
1176 | |
943 | |
833 |
User | Count |
---|---|
53 | |
42 | |
41 | |