cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra yurt dışı server kayıtlı 6.1.1 güncellemesi gelmedi

(Topic created on: 09-16-2024 09:41 PM)
731 Views
thraciannn
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonum yurt dışı one uı 6.1.1 gelmedi twlefonumun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl öğrenebiliriö 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Smartswitch uygulamasını pc kullanıyorsan kur telefonu bağlantı yapıp verilerini yedekleyip güncellemeyide program aracılığı ile yapabilirsin

View solution in context

Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Program samsungun programı cihazı tanımlarsa güncellemeyi program üzerinden yapabilirsin ota yoluyla beklemene gerek yok.

Bir diğer yol da güncelleme dosyasını sammobile yada samfrew siteleri aracılığıyla indirip telefona odin programıyla kurmak ancak bu tarz bir kurulum riskli oluyor youtube üzerinde anlatımlar bulabilirsin komuyla alakalı

View solution in context

Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
OXM (Çoklu CSC) ➡ ACR, AFG, AFR, AUT, BKD, BOG, BTB, BTE, BTU, CAU, CPW, DBT, DKR, ECT, EGY, EUX, EVR, FWD, GLB, ILO, ILP, INS , KSA, LYS, MEO, MET, MID, MM1, MOB, MOT, MSR, MWD, NPL, O2C, OPS, PKD, PLS, PRT, SEK, SER, SFR, SIM, SIN, SKZ, SLK, STH, SWC , TEL, THL, TIM, TOP, TSI, TUN, TUR, VAU, VIP, WWA, WWC, WWD, XEF, XFA, XFE, XFV, XME, XNZ, XSA, XSG, XSP

View solution in context

Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Konuyla alakalı bir bağlantı attım sana daha açıklayıcı olucaktır bağlantıdaki bilgiler

View solution in context

Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Oxm csc kodu çoklu olarak nitelendiriliyor farklı bölgeleride kapsıyor yani

View solution in context

0 Likes
20 Comments
Laudis
Active Level 2
Galaxy S
Benim de cihazim yd ve s.kayitli güncelleme geldi ve şuan indiriyorum.
0 Likes
thraciannn
Active Level 7
Galaxy S
Sabahtan beri ara ara kontrol ediyorum bende yok henüz sizin telefon hangi ülkeye ait nerden bakıyoruz buna
0 Likes
Laudis
Active Level 2
Galaxy S
Nereden bakıldığına ben de bilmiyorum ama imeileri kendim verdim ve biri samsung bir cihaza aitti.
0 Likes
thraciannn
Active Level 7
Galaxy S
Ben kendim vermedim hocam mesela huawei yada iphone imei ile kayıt edilmişse güncelleme gelmeme durumu var mı aklımda deli sorular
0 Likes
Laudis
Active Level 2
Galaxy S
Bu problem var diyenler de var yok diyenler de var ben riske atmamak için imeiyi samsung bir cihazın imeisi olarak kendim verdim.
0 Likes
thraciannn
Active Level 7
Galaxy S
Anladım hocam
0 Likes
Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Smartswitch uygulamasını pc kullanıyorsan kur telefonu bağlantı yapıp verilerini yedekleyip güncellemeyide program aracılığı ile yapabilirsin
thraciannn
Active Level 7
Galaxy S
Yani iphone yada başka marka telefon imeisi atıldıysa güncelleme gelmez mi hocam illa smartswitchlemi yapmam lazım
0 Likes
Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Program samsungun programı cihazı tanımlarsa güncellemeyi program üzerinden yapabilirsin ota yoluyla beklemene gerek yok.

Bir diğer yol da güncelleme dosyasını sammobile yada samfrew siteleri aracılığıyla indirip telefona odin programıyla kurmak ancak bu tarz bir kurulum riskli oluyor youtube üzerinde anlatımlar bulabilirsin komuyla alakalı