cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra yüz tanıma çalışmıyor

(Topic created on: 07-22-2024 11:37 PM)
335 Views
Eray445566
Active Level 5
Options
Galaxy S

Bugün durduk yere yüz tanıma çalışmamaya başladı eski xiaomi bile anında açarken samsung yüz tanıyamadım diyor cidden rezalet bir marka 

24 Comments
Galaxy S
Hocam cihaz rezalet değil aslında yazılım rezalet
0 Likes
Eray445566
Active Level 5
Galaxy S
Başka yaşayan varmı bilmiyorum da **bleep** xiaomi 10 kat stabilize çalışıyor yüz tanımafa satacağım soğudum telefondan
0 Likes
Galaxy S
S23 var bende de ve evet haklısınız annemin xiaomi redmi note8 prosu bile çok iyi çalışıyordu ve eski telefonum oppo reno 6 bir kaç metre öteden bile algılıyordu
0 Likes
Eray445566
Active Level 5
Galaxy S
Anlamadım gitti birde bugun olmaya başladı şimdi sıfırlayacağım aynısı olursa bir daha samsung almam Apple sevmem ama sanırım bu yüzden tutuluyor
0 Likes
Galaxy S
Hocam sıfırlamak çözüm olmaz eğer ekran koruyucu varsa üzerinde onu temizleyin mümkünse delikli olanlardan takın en kısa sürede bir de Apple bu yüzden tutuluyor değil Apple kendisini zengin marka olarak lanse ettiği için tutuldu yani kapitalist sistemi kullandığı için bir de Apple da evet yüz tanıma daha iyi ama bunun sebebi kamera harici bir sensör daha var yüz tanıma için
0 Likes
Galaxy S
Ama sırf yüz tanıma sensörü var diye gidip Apple almak bence saçma hep kısıtlanmış bir işletim sistemi hem de gereksiz pahalı
0 Likes
Eray445566
Active Level 5
Galaxy S
O kadar para verelim yüz tanıma çalışmasın büyük enayilik
Galaxy S
Hocam bazı özelliklerden feragat etmek lazım s23u gerçekten çok iyi cihaz gerek kamera gerek işlemci yani bence pozitif yanlarına odaklanmak daha iyi olur bu arada parmak izi var hızlı çalışıyor onu neden kullanmıyorsunuz
0 Likes
Eray445566
Active Level 5
Galaxy S
Oda bazen okumuyor ayriyeten kamera dada karanlık ortamda dışarıdan ışık patlıyor sıfır 2 günlük cihaz rezil rezil
0 Likes