Merhaba s22 ultra aldim kamerasinda ana kamera ile cekim yaptigimda hem soluk hemde mat oluyor resim cok baska bir hal aliyor celkidikden sonra sorun... View Post
Merhaba s22 ultra aldim kamerasinda ana kamera ile cekim yaptigimda hem soluk hemde mat oluyor resim cok baska bir hal aliyor celkidikden sonra sorun... View Post
Tab s8 + cihazındaki S pen'i galaxy S23 (ultra değil düz s23) kullanamıyorum. Bir çözümi var mı? Şimdiden teşekkürler... View Post
Merhaba dostlar. Bugun hiç akılda yokken A53'umu samsunga verdim. Yerine s23 ultra 512 aldım. Güzel cihazmis. Allah gönlünden geçen herkese nasip... View Post
Bugün ios 17 tanıtıldı ve beta sürümü de yayınlandı. Türkiye de ki iphonelarda betaya katilabilirken neden Samsung Galaxy S serisi için Türkiye de... View Post
S21fe'nin kamerası çamur gibi çekiyor cihazda sorun mu var? View Post
Bt baglanmıyor View Post
Telefonum S21, pil kapasitesi 4000mAh ama şarjım çok hızlı bitiyor bunun nedeni ne olabilir, yani sürekli tasarruf modundayım ama sabah şarj olduktan... View Post
Merhabalar ekran Hz 60 kullanıyorum 120 ye çıkarmak istedim ancak yerini bulamadım Adaptif gibi birşey di sürekli yapmayınca unutmuşuz nereden... View Post
User | Likes Count |
---|---|
280 | |
199 | |
159 | |
148 | |
143 |
User | Count |
---|---|
70 | |
23 | |
22 | |