cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra pişmanlıktır

(Topic created on: 07-31-2023 05:35 PM)
905 Views
Elok
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s23 ultra alalı 1 hafta falan oldu. Kamerası kesinlikle beklediğim gibi degil. Ya benim telefonda bi problem var ya da abartıldığı gibi degil bilmiyorum. Özellikle ışık biraz azaldığında telefonun performansı çok kötü hemen görüntüde bi yumuşaklık bi bozulma oluyor. Samsung a50nin kamerası bile daya iyi çekiyordu gibime geliyor. Mikrofonda bi sorun var her seyi denedim geçmiyor. Bazen sesim çok net giderken bazen de boğuk/ derinden gidiyor. Kabı falan çıkarıyorum, mikrofonu elimde kapatmıyorum hbir şekilde düzelmiyor bu sorun. Şarjım çok hızlı bitiyor yahu sıfır telefonsun sen nasıl bu kadar hızlı şarjın bitebilir anlamıyorum. Biraz telefonla oynasam hemen yarıya iniyor. Ve çok ısınıyor. Oyun oynarken kasma donma yapmıyor ama şarj hemen bittiği için hiçbir şey anlamıyorum. Görüntülü konuşurken bile şarjım bitiyor. Satmak istesem fiyatı yarıya iniyor ya... Benim cihazda mı sıkıntılı yoksa aynı cihazı kullananlar da böyle sorunlar var mı? Lütfen yorumlarınızı yazın. Çok pişman oldum ya..

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Elok,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
ozan59
Active Level 5
Galaxy S
Muhtemeleen senin cihaz sorunlu
Elok
Active Level 2
Galaxy S
İnşallah düzelir ya
tanyolu
Active Level 6
Galaxy S
Aynı telefonu ben kullanıyorum bu sorunların hiçbiri yok artı olarak telefon ısınmıyor bile 40 derece olduğum ortamda telefon 39 derece çalışıyor kamerası gayet iyi hatta raw çekerseniz daha güzel sonuçlar alırsınız siz bence telefonu son sürüme güncelleme yapın ve sifirlayiniz baktınız olmuyor yine teknik servise gösterin ama gerçekten telefonda sıkıntı yok sizdeki fabrikasyon hatası olabilir.
Elok
Active Level 2
Galaxy S
Anladım raw çekmeyi deneyeceğim. Peki sizde görüntülü konusmalarda biraz az ışıkta görüntü bozuluyor mu?
HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
trol gelmiş takmayın
Elok
Active Level 2
Galaxy S
Alakası yok kardeşim telefonu çok hevesle aldım biraz hayal kırıklığına uğradım
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Hiç gece modunu denediniz mi?
Elok
Active Level 2
Galaxy S
Sadece Gece degil benim problemim aslında gün içinde salonumda otururken aksama dogru ışık biraz azaldığında hemen görüntü bozuluyor. Ama gece modunu da deneyecegim tesekkur ederim
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
200MP ayarında mı kullanıyorsunuz?