cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra guncelleme

(Topic created on: 04-08-2025 04:05 PM)
68 Views
ONUR_61
Active Level 3
Options
Galaxy S

16.09.2024 tarihinden sonra gelen guncellemeleri indirmedim cihaz performansi suan gayet iyi belirttigim tarihten sonra gelen guncellemelerde onemli bir yenilik vs. Mevcut mu guncelleme onerir misiniz

8 Comments
S23YTS
Active Level 4
Galaxy S
One ui 7 li android 15 nisan güncellemesini yüklemen için bu aylık güncellemeleri sırasıyla yapman gerekecek. Yada bilgisayardan cihazın için olan rom tar dosyasını smartsviç prgramı ile indirip odin ile cihaza flash laman gerekecek. Rom dosyasını sammobil veya samfirm dende indirebilirsin ama bu kadar uğraşmak yerine aylık güvenlik yamalarını güncelleyip en son nisan da one ui7 nisan güncellemesini kurman daha kolay ve güvenli olacaktır.
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Şuanki durumdan memnunsanız one ui 7 gelene kadar güncellemeyin. (Ama one ui 7 gelince eksik olanların tamamını kurman gerek.)
0 Likes
Galaxy S
S23 ultranın şuanki güncellemesinde sorun var. Annem kullanırken instagramda yük altında olmadan Biranda Tüm telefon donuyor hiç bi tuş çalışmıyor. 3 4 dk sonra kendini yeniden başlatıyor ve düzeliyor. Güncelleme geldiğinden beri 4 kere yaşadık. Telefon orjinal İçi bile açılmadı. Yazılımsal sorun var one uı 7 yi bekleyin
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
O instagram a girince her tel oluyor
Galaxy S
Alakası yok 24 ultra kullanıyorum hiç yaşamadım ve hayatımda hiçbi telefondada yasamadım
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
Instagram bendede donuyor
Galaxy S
Sorun sende o zaman Ama instagram değil komple telefon donuyor hiçbişey yapamıyorsun
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
Bende öyle değil sadece Instagram donuyir