cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra güncelleme sonrası..

(Topic created on: 04-08-2024 02:24 AM)
344 Views
MurphyZ
Active Level 3
Options
Galaxy S
Güncellemeden sonra kamerası rezalet oldu. Gece çekimleri çok kötü çıkıyor. Işık olduğunda bir problem yok fakat güncellemeden önce daha kaliteli fotoğraflar cekebiliyordum. 
2 Comments
DURDU
Active Level 4
Galaxy S
Evet Galaxy s23 Ultra Ben de bu telefonu kullananlardan. Yeni güncelleme ile olan bir hata değil bu Android 14 ve sistem 6.0 güncellemesi ile s24 ultra'da olan 4 tane kamera hatası bu telefonda da var. Basit bir örnekle telefonu elinize aldığınızda kamerayı açtığınızda fotoğraf moda gelir karşınıza buradan videoya geçtiğinizde ışık ve netlik kaybını göreceksiniz hangi ayara yaparsanız yapın bu durum düzelmez güncelleme talep etmeliyiz. Ben telefonu her yönden deneyimleyen bir insanım değişik Işık şartlarında mekanlarda maalesef ve her türlü ayarlarda dahi. Benim de bu konudaki tane yazım var burada
Ben bu durumu Samsun'a bildirdim uzaktan erişim yaptılar ve hatayı kayıt altına aldılar beni de haklı buldular. Yapacağımız tek şey test bölümüne gelip kameradan kameranın hatalarını eksiklerini yazıp bildirimde sıklık yazar oraya da evet deyip güncelleme talebi ile Samsung'a göndermek. Ben bu konuda aylardan beri gayret ediyorum Belki 400'den fazla kullanıcı ile konuştum ne için gruplarda ve platformlarda hepsinde de durum 3 aşağı 5 yukarı aynı onlara da güncelleme talep etmelerini söyledik. Ama Kullanıcı kitlesinde bir duyarsızlık var s24 Ultra kullanıcılara kadar olamadık onlara hata düzeltme ve performans iyileştirme güncellemesi geldi ama bize gelmedi bütün uğraşlara rağmen bir miktar kendi çapında yol kat ettim. Bu telefonlara o kadar para veriyoruz vadedilen kalitede kullanmak hepimizin hakkı ve hakkımızı iyi aramalıyız Burayı da Samsung'un Kora merkezinin de gördüğünü söylediler
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Telefonun kamera yazılımında sorun var. Ben Gcam kullanıyorum, mükemmel fotoğraf çekiyor. İsterseniz özelden yazın, kullandığım ayarı size atayım, deneyin.