cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra almalımıyım?

(Topic created on: 01-06-2025 10:07 PM)
88 Views
HAYATAFRAZSIZADAM
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Elimde 5 yılı dolduran note 10 lite telefon var, zamanında sıfır aldım servis yüzü görmedi, kılcal çizik dahi yok temiz kullanırım, şimdi artık değiştirmek istiyorum, yine 5 yıldan az olmamak kaydı ile kullanmayı düşündüğüm bir cihaz lazım, S25 ultra imkansız, S24 ultra mümkün görünmüyor, sıfır S23 ultra alsam önerirmisiniz? Oyun oynamıyorum prensip meselesi ancak çok yoğun kullanıyorum, her işimi telefondan hallediyorum. Amiral gemi düşünmemin sebebi 5 yıldan az kullanmıyorum, sürekli değiştiren biri olmadığım için. Fikirleriniz önemsiyorum arkadaşlar. Sevgiler herkese 🌸😊🙋🏻‍♂️

19 Comments
Galaxy S
Teşekkür ederim, haklısınız gitti 2 yıl diyelim
0 Likes
Galaxy S
Hocam S23 ultra tabii ki harika telefon ancak olabilirse S24 ultra uzun vadede daha kârlı olur diye düşünüyorum. Aksi açıklanmadığı sürece S23 ultraya 4 yıl (ikisi geçti), S24 ultraya ise 7 yıl (biri geçti) güncelleme sözü verildi. Yani S23 ultranın 2,5 sene sonra; S24 ultranın 6,5 sene sonra güncelleme desteği bitecek. Yani bundan 5 sene sonra siz telefonu kullanmasanız bile 2. elde S24 ultranın daha az değer kaybedeceğini düşünüyorum, yatırım tavsiyesi değildir.
Galaxy S
Teşekkür ederim güzel değerlendirme, asgari ücret şartlarında baya zorlamam gerekecek bütçeyi. Peki S5 ultra çıkınca S24 ultra ikinci el de ne kadar piyasa fiyatına sahip olır sizce? Yeğenimde var satmayı planlıyor temiz de kullandı, düşündüm açıkcası.
Galaxy S
Fiyatlardan hiç haberim yok maalesef
Galaxy S
Galaxy S23 Ultra mükemmel bir cihaz'dır ama Galaxy S24 Ultra gibi fazla özelliklere sahip değildir.

Galaxy S23 Ultra, gorilla glass victus 2 kullanıyor. Cam koruması mükemmel'dir. Daha fazla darbe görülürse cam kırılır. Dikkatli kullanılırsa bir sıkıntı olmaz.

Galaxy S23 Ultra Android 17 ve One UI 9 ve 9.1 alacaktır. Ocak 2028'e kadar'da güvenlik güncellemesi alacaktır.1736189426239.jpg
Galaxy S
Teşekkür ederim, bende 5 6 yıl da bir alfığım için tam olsun istiyorum S24 ultra dan yana gönlüm ama olmazsa amiral gemi den şaşmamak istiyorum, uzun vadeli sorunsuz kullanım için
Galaxy S
Hocam senin cihazın S24ULTRA 😊
Galaxy S
Teşekkür ederim, hadi inşallah hocam umarım 🙏🏻😊
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
Tabiikide Almalısın İyi Bir Fiyata Bulursan Taş Gibi Bir Cihaz 😀😀
Galaxy S
Teşekkür ederim 😊🤝🏻
0 Likes