cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra almalımıyım?

(Topic created on: 4 weeks ago)
210 Views
HAYATAFRAZSIZADAM
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Elimde 5 yılı dolduran note 10 lite telefon var, zamanında sıfır aldım servis yüzü görmedi, kılcal çizik dahi yok temiz kullanırım, şimdi artık değiştirmek istiyorum, yine 5 yıldan az olmamak kaydı ile kullanmayı düşündüğüm bir cihaz lazım, S25 ultra imkansız, S24 ultra mümkün görünmüyor, sıfır S23 ultra alsam önerirmisiniz? Oyun oynamıyorum prensip meselesi ancak çok yoğun kullanıyorum, her işimi telefondan hallediyorum. Amiral gemi düşünmemin sebebi 5 yıldan az kullanmıyorum, sürekli değiştiren biri olmadığım için. Fikirleriniz önemsiyorum arkadaşlar. Sevgiler herkese 🌸😊🙋🏻‍♂️

19 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Güncelleme ömrünü dert etmezseniz ki Note 10 Lite güncelleme almadığına göre etmeyeceğinizi düşünüyorum, alınabilir bir cihaz. İşlemcisi de yeterince güçlü.
Galaxy S
Teşekkür ederim, evet dert etmedim yada ekonomik şartlar da etmemek zorunda kaldım diyebiliriz, şu an tek sorunum bataryamın ölmesi yoksa telefonun hiç bir sorunu yok hala
0 Likes
Galaxy S
S. Kaydı yapabilirsiniz 25 u alın
Galaxy S
Ne kaydı anlayamadım hocam? S24 ultra bütçeyi zorlarken S25 ultra bana neler yapmaz asgari ücret şartlarında 😊
0 Likes
Galaxy S
Knk s24 ultra alabiliyosan hic dusunmeden direk al gercektrn harika bir cihaz her isine yarar 7 yil guncellemede alacak zaten
Galaxy S
Teşekkür ederim, aklın yolu bir hocam tüm arkadaşlar bu yönde fikir belirttiler, o halde şartları zorlayacağım gibi, bir kere olsun tam olsun düşüncesiyle 😊🙏🏻
0 Likes
Galaxy S
Zorla.knk emin ol pisman olmazsin ben kullaniyorum burdami arkadaslar kullaniyor telefon hakkinda bilgi istiyorsan sorabilirsin gayet hizli ve cok guclu bir cihaz
Galaxy S
Umarım hocam gönlüm de yatqn da o bakalım 🤝🏻😊
0 Likes
AdaYağız
Active Level 6
Galaxy S
S23 ultra veya s24 plus düşünebilirsiniz s24 serisi 7 yıl güncelleme alacak s23 serisi 4 yıl