cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 serisinde stabil One ui 7 ile söz verilen Vulkan gelmiyor!

(Topic created on: Friday)
787 Views
şahsiKişilik
Active Level 5
Options
Galaxy S
S23 serisi için ilk beta da daha modern Vulkan grafikleri getirerek sistem hızını ve optimizationunu sağlayan Samsung, Beta 2 ve korede yayınladığı stabil versiyonunu ile OpenGL'e geri dönüyor. 

Samsungun izlediği yol şu şekilde oldu:
  • 1 Beta : Vulkan
  • 2 Beta : OpenGL 
  • Kore stabil versiyonunu : OpenGL 
İlk beta da Vulkan grafikleri sistemi hızlandırmış ve pil süresini çoğu kullanıcının memnun kaldığı saatlere çıkartmayı başarmıştı. Fakat S23 beta 2 ve stabil güncellemesi ile neden tekrardan OpenGL'e dönüldüğü veya sonraki güncellemelerde tekrardan Vulkana geçilip geçilmeyeceği bilinmiyor. 

Hangi grafik Api ını kullanığınızı kontrol etmek içinse Geliştirici seçeneklerinden > GPUWatch'ı açtıktan sonra telefon/hesap makinesi gibi bir uygulamayı açarak kontrol edebilirsiniz.
46 Comments
Galaxy S
Kötü bir şey mi
HsCobra
Active Level 9
Galaxy S
Çok değil ama evet
0 Likes
Galaxy S
Vulkan daha optimize ve daha modern, bu sayede telefon daha az ısınıyor ve daha hızlı/ optimize çalışıyor.
Galaxy S
S24 ve S25 stabil one ui 7 sürümleri vulkan mı peki?
Galaxy S
Evet s24 ve üzeri Vulkan ile aldı güncellemeyi
0 Likes
Galaxy S
Biran önce s23 pluslara gelse
0 Likes
Galaxy S
Yani gelemicek mi yani
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Vulkan şu anda Linux tabanlı masaüstü sistemler için optimize bir sistem. Mobil için daha yolu var gibi görünüyor. Gelse harika olabilirdi ancak şimdilik uzun yol gibi görünüyor
Galaxy S
İlk beta ile gerçekten güzel çalışıyordu, S23 Ultra ile test etmiştim. Hücresel veri ile 9-10 saat ekran açık süresi alabiliyordum, Samsungun stabil versiyonunu OpenGL ile yayınlaması hayal kırıklığı oldu benim için.