cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 serisi ve s24 serisi hk.

(Topic created on: 10-20-2024 01:35 AM)
155 Views
Moerant
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar geçen bi kaç yeni ayar bakıyordum ancak bu ayarların aynı sürümde olmamıza rağmen s24 de olup s23de olmadığını **bleep** ettim. Mesela bu lardan birisi aod(Always on display) ayarlarında biri de dinamik kilit alanında hava durumuna göre kilit ekranı değişmesi gibi. Bunlar aynı sürüm olmamıza rağmen s24 serisinde varken s23 serisinde yok. Asla mı getirmeyi planlamıyorlar yoksa daha sonra mı gelecek hiçbir açıklama bulamadım.

Böyle bir durumun yaşanmasını hiç anlamıyorum sonuçta yazılım bize de geldi onlar niye gelmiyor ki çok saçma geliyor bana.

Bilgisi olan varsa söylerse veya bir moderatör detaylı açıklama yaparsa çok sevinirim.
17 Comments
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Hocam birisi yeni model diğeri eski. Yeni modelin bi farkı özelliği olsun ki albenisi olsun. Her özelliği en yeni ile bir - iki eski modele verirse kimse yeni modele bakmaz kolay kolay.
Moerant
Active Level 2
Galaxy S
Buradaki olay yazılımsal hocam çok saçma ikimizde aynı sürümüz sonuçta. Mesela onun ekranı yansıtma engelliyor benim engellemiyor buna eyvallahda yazılım yani bu sen bana 6 yıl söz verdin sonuçta samsung olarak yenileyeceğine dair
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Hocam sürüm aynı olması hepsinde aynı özellik olmak zorunda demek değil. Söz verdi ve yapacakta ama üst model ile de herşeyi birebir yapacak demek değil bu. Ben s23 kullanıyorum s26 ile bana aynı özellikleri verse ben neden s26 alayım. Konu bu kadar basit pazarlama ve satış
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Yazılımsal olarak aynı özelliği vermek zorunda hocam ne alakası var donanımsal olarak s26 s23ü tokatlarsa örn 30x zoom dan 50 60x e çıkarsa 50mp den 100 200mp e çıkarsa 25w şarj hızından 60w lara pili gidip de 5000 5500 mah olursa onu alırsın ne alaka 1 tane duvar kağıdı için mi millet gibi s26 alacak güldürmeyin insanları
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Anladım hocam. Samsung dikkate alır umarım sizi ne diyim :))
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Alır alır .d alsa apple kalmazdı ortada
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Buna HİÇ katılmıyorum apple hepsine aynı özelliği veriyor yeni ürünü satıyor (apple sevmiyorum yazılımsal olarak örnek veriyorum) kısaca demek istediğim şu eğer yeni ürüne sadece işlemciyi değiştirip yollarsan evet kimse almaz ama adam gibi kamerasını bataryasını işlemcisini vs yükseltirsen herkes alır öyle yok eski model tabi olur kafasından çıkın artık arada 1 sene var işlemcileri bile aşağı yukarı aynı performansı veriyor 2 ürün arasında çerçeve dışında **bleep** yok
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Hocam artık yeni özellik çıkarmada işlemci dışında gelişmekte olan pek bişey yok. Markalarda ufak tefek özelliklerle modeller arası **bleep** yaratmak istemeleri gayet normal bir durum. İyi yada kötü kullanıcının bileceği iş o. Keza Applede aynı muhabbetler var. Bu normal bi durum. Aynı özelliklere sahip aynı telefonu neden değiştirme gereği duysun kullanıcı?
Moerant
Active Level 2
Galaxy S
En basitinden s24 ekranındaki yansıma , yeni tasarım, 5x optik zooma çekilmesi geçmek için güzel bir sebep ama asla yazılımsal bir sebep olmamalı işin içinde telefonu alırken 6yıl güncelleme garantisini de veriyor sonuçta
0 Likes