Selamın aleyküm merhaba arkadaşlar aranızda veya içinizde ONE UI 8.5 güncellemesi alan var mı bu güncelleme neden bu kadar gecikti ne zaman... View Post
Selamın aleyküm merhaba arkadaşlar aranızda veya içinizde ONE UI 8.5 güncellemesi alan var mı bu güncelleme neden bu kadar gecikti ne zaman... View Post
Cihazımı sıfırlayacam ama wifiyi mobil veri olarak algıladığı için bir türlü veri yedeği alamıyorum kafayı yiyecem ne samsungdur arkadaş yazılımına... View Post
Her animasyon kasar mı be kardeşim. İçindeki cpuya bak cihaz parmak izi animasyonu oynatırken kasıyor. Bayadır bu sorunu çözmeye çalışıyordum. Arkada... View Post
Yoksa o seriye özel olarak mı kalacak ? View Post
S21fe cihazımı one uı 6.1 den 8 e kadar gunceledım format atmalımıyım faydası olurmuş ozelıkle batarya konusunda telefoncuya sordum güncellemeden... View Post
Arka planda sadece 1 uygulama açık ismi de nefis yemek tarifleri ne zaman o uygulamaya girsem böyle yüksek ram kullanımı oluyor View Post
.. View Post
Privacy display özelliğini deneyimledim arkadaşlar dışarda vb yerde özelikle işe yarayacak kimse yandan bakamiyacak Samsung kesinlikle model ayrımı... View Post
Cihazım S24 Ultra, yaklaşık 2 ay önce aldık. Bundan önce meyve kullanıyordum, pdf için dosya tarama ve sıkıştırma en çok kullandığım özelliklerden... View Post
BUGUN TELEFONUMDA SACIMI DUZELTIRKEN FOTOĞRAF UYGULAMASINDAN BIRANDA BENI ATTI SIZCE NEDENI NEDIR (VE YAKLASIK 2-3 AY ONCEDE OLDU VE SONRASINDA HIC... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1556 | |
| 1127 | |
| 854 | |
| 812 | |
| 771 |
| User | Count |
|---|---|
| 33 | |
| 27 | |
| 24 | |