cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 serisi özellikle ultra magsafe kılıf ve powerbank seçimi hk.

(Topic created on: 07-14-2024 11:40 PM)
333 Views
Uberka
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba , s23 ultra cihazımı magsafe cüzdan ve powerbank ile kullanmak istiyorum fakat piyasadaki çoğu cüzdan ve powerbankin apple 12 ve üzeri uyumlu olduğunu gördüm denemek için cüzdan aldım birde kılıf aldım ama sağlıklı bir yapışma olmadı birde cüzdan alttaki büyük telefota kameranın bir kısmına denk geliyordu , bazı forumlarda araştırdım uygun kılıf ve powerbank bulan olmuş benim gibi kullanan yada kullanmak isteyenler varmıdır uyumlu kılıf bulan yada ben tek başına satılan magsafe halkalardan almayı düşünüyorum şuanda ama bu seferde ya powerbanki yine tutmazsa yada kameradan dolayı az aşağı yapıştırayım desem ya bobine denk gelmezse diye düşünüyorum . Fikri veya deneyimi olan belirtirse sevinirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
EmirS23U
Active Level 1
Galaxy S
Hocam merhaba magsafe kılıf için spigen one tap ring ürünü var onunla beraber aynı şekilde spigen magsafe aksesuarlarını kullanabilirsin kılıf halihazırda spigen cüzdanla kullandığım kılıf memnunum

View solution in context

2 Comments
Solution
EmirS23U
Active Level 1
Galaxy S
Hocam merhaba magsafe kılıf için spigen one tap ring ürünü var onunla beraber aynı şekilde spigen magsafe aksesuarlarını kullanabilirsin kılıf halihazırda spigen cüzdanla kullandığım kılıf memnunum
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Magsafe halkayı önce aksesuar a takıp telefona denemen lazım powerbank için yoksa düzgün şarj etmeyebilir. Cüzdan veya araç tutacağı için istediğiniz yere takabilirsiniz.
0 Likes