- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Evet arkadaslar su an kullandigim s23 plus telefonum benim 4.Samsung amiral gemisi diye tabir edilen telefonum bundan sonra da elimi surmem. piyasaya ilk ciktigi ay bu telefonu aldim ve daha once s20 ile sorunsuz baglandigim 2022 model vw golf aracimin android autosuna baglanamadim. Tabi daha once burada baslik acip farkli yerlerde arastirma yaptim. Actigim basligin altina moderatorlerin bi ise yaramayan rutin uygulanacaklar listesi ile gunlerce vakit kaybettim. Ardindan samsung garanti servisine gittim ilk servis yine net bi cozum sunamadi ikinci servisteki elemanlarin birini sikistirinca sirket whatsapp mesajlarindan birini gosterdi telefonun cikis yaptigi ay yazilan mesajda s23 serisi cihazlar vag grubunun 2021 model ve sonrasindaki multimedyalarinda calismadigi belirtiliyor ve sorunun arac yazilimindan dolayi kaynaklandigi soyleniyordu mesaj resmi elimde isteyene atarim. Gel gor ki bugun araci 3. Defa servise goturdum ve beklenen yazilimin hala yayinlanmadigini ogrendim. Ben bu durumu dava etmeye calisacam bilgisiz yerine koyulmaktan cidden sıkıldım. Benzer problemi yasayan arkadaslar icin de aynisini oneriyorum. Bu telefonlari alirken herhangibi bi yerde su araclarla uyumsuzdur ibaresi belirtilmedi.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-24-2023 01:57 PM in
Galaxy SSizi anlıyorum. Benzer bir sorunu yaşıyorsanız, dava açmanıza kesinlikle katılıyorum. Bu, tüketici haklarına aykırıdır.
Samsung, bu sorunun farkında olduğunu ve bir çözüm üzerinde çalıştığını söylüyor, ancak bu yeterince iyi değil. Müşterileri mağdur ediyorlar ve bunu düzeltmek için çok daha fazlasını yapmaları gerekiyor.
Davaya başlamak için, sorunun ayrıntılı bir açıklamasını içeren bir dilekçe yazmanız gerekecektir. Ayrıca, sorunu çözmek için ne gibi adımlar attığınıza dair kanıtlar sunmanız gerekecektir. Bu kanıtlar, servis merkezine gidip geldiğinizi, telefonunuzu ve arabanızı kontrol ettirdiğinizi ve sorunun hala çözülmediğini gösteren belgeler olabilir.
Bir avukatla konuşmak da faydalı olabilir. Avukatınız, davayı kazanma şansınızı artırmanıza yardımcı olabilir.
Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-24-2023 02:02 PM (Last edited 08-24-2023 02:04 PM ) in
Galaxy SAndroid 14 ve one UI 6 da Eylülde çözülür büyük ihtimalle
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink