cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 pil optimizasyon güncellemesi

(Topic created on: 08-28-2024 06:49 PM)
279 Views
KaanErsoyS23
Active Level 9
Options
Galaxy S

3 aydır falan güncelleme gelecek pil optimizesiyle alakalı diye söylenti var gelemiyor bir türlü nerde bu güncelleme bilgisi olan var mı ?

10 Comments
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Öyle bir durum söz konusu değil ki? Zaten 3 aydır sadece piyasada normal güvenlik güncellemesi var
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Hayır arkadaşım biraz araştırırsan görürsün. Ayrıca checkfirm sunucularında 3 aydır u takılı güncelleme var.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
6.1.1 den bahsediyosun sanirim. Eylül diyolar bakalım. Samsung uzattıkça uzattı. Sırf şu güncelleme saçmalıklarından apple a geçmek istiyorum bidahaki telefonum galiba samsung olmayacak
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Hayır normalde 6.1.1den önce u takılı güncelleme alması lazım s23ün abdde yayınlanmış ama diğer avrupa ülkelerinde hep testte kaldı
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Valla eğer dediğin doğruysa duymaz olaydım şimdi daha da bi kinlendim. Bizim suçumuz ne bilader ya. Sadece şarjı hızlı bitmiyo üstüne bide mesela şarj olma süresı uzadı telefonun. Ben hızlı şarjı kullanmıyorum telefonu ısındırıyo diye zaten gerek de duymuyodum baya hızlı şarj oluyodu normal şarjda. Şimdi 2 saatte şarj oluyo kafayı yemelik olay ya
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Maalesef sinirlenmekte haklısın bazı konularda. Şarj hızı olarak cihaz serin ortamda şarj olursa yavaşlama olmuyor, ısıdan dolayı şarj hızı düştüğünden yavaşlıyor eğer ortam sıcaksa ben sorun yaşamıyorum genelde %20 civarı takınca 1 saatte doluyor
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Hızlı şarjda demi?
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Evet
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Hizli şarjda benim de 1 saatte oluyo zaten ama yavaş şarj modunda baya yavaş oluyor
0 Likes