cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 performans düşüklüğü ve ısınma sorunu.

(Topic created on: 01-13-2025 04:39 PM)
228 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Merhabalar. Arkadaşlar bazen animasyonda takılmalar geç açıkmalar kasarak açılma gibi şeyler yaşıyorum. Ben mi telefonu kullanamıyorum anlamadım. Az önce youtubede video izlerken bile telefon öyle bir ısındı ki ani bianda normalde böyle ısınma olmazdı telefonda. Bu aralık ayı güncellemesinden sonra oldu gibi geliyor bana. RAM kullanımı zaten aşikar. Arkada çalışan bir uygulamada yok. Sizde durumlar nasıl?

10 Comments
Galaxy S
Bulunduğunuz ortam normal sıcaksa telefon kullanımında telefon ısınır. WiFi veya mobil veri, bluetooth açıksa buds kulaklıkta müzik dinlerken telefon ısınır. Sıcak ortamda 25 watt şarj aleti ile telefonu şarj ederken telefon ısınır. Sıcak ortamda Instagram, Facebook, X Twitter, Tiktok kullanırken telefon ısınır
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bulunduğum ortam ev yani ne çok sıcak ne çok soğuk.
0 Likes
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Aynı sorunu ben mi yaşıyorum diye düşünüyordum. Son gelen güncellemeyle animasyonlarda takılmalar arttı, arayüz akıcılığını eskisine göre kaybetti. Ben de 7 güncellemesini bekliyorum. Bakalım performans artışı olacak mı? Ama umutlu değilim. Bir ay öncesine kadar akıcı çalışan telefon ne oldu da bir anda takılmaya başladı? Bu da planlı eskitmenin işareti mi?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İnan keşke kanıtlayabilsek gerçekten böyle birşey var ise.
0 Likes
klingon
Active Level 5
Galaxy S
One ui ana ekranı pil tüketimi kısıtlanmamış olarak ayarlayınca takılmalar ve fps droplar biraz daha azalıyor tavsiye ederim. 1736780887321.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cidden şüphelenmiyorum değil. Daha yeni bir cihaz S25 çıkıcak diye bunu yapamazlar ya. Sende de aynı sorunlar var mı? Gerçi işlemcimiz aynı olsada RAM ın daha fazla senin.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorma benimkide öyle.
0 Likes
berkesait
Active Level 6
Galaxy S
Bende s23 iyi hatta aralık ayından sonra ekran süresinde yukarı çıktım donma takılma da yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilmiyorum akıcılığını kaybetti sanki telefon. Bazen uygulama giriş çıkışlarında bile kasmalar yaşıyorum.
0 Likes