Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Geçişler yavaşladı, tuş geç kapanıyor geç açılıyor, telefon alev atıyor, bir işlem yaparken başka bir işlem çok yavaş yapılıyor. Üstüne bir de ekranın... View Post
Merhaba S22 ultra kullanıcısıyım Telefon görüşme kayıtlarını en fazla 1 ay tutuyor. Bunu daha uzun süreli görme veya tutma imkanı varmı View Post
S25 ultranın ön kamerasından memnunmusunuz? Özellikle geceleri. Benim telefon gece siyah beyaz çekiyor efekt olmamasına rağmen View Post
Bu animasyonlar neden böyle s21 fe de bile takılmalar olmuyor cihazı 2 hafta önce aldım View Post
Arkadaşlar selamlar telefonumunda indirilenler kisminda bi dosya sildikçe geri yükleniyor Ne olduğunu anlamadim bilgisi olan varsa yanit verebilir... View Post
Merhaba members üyeleri , samsung s24 plus kullanıyorum ve gece ön kamerada video çekerken videoyu sarı çekiyor. Bu durumu yaşayan veya sorunun... View Post
karşıya bildirim göndermen arama kaydetme için csc lazım ? View Post
Telefona 50k yatıracağım. Düz s25 modeli mi almalıyım yoksa düzey iPhone 15 mi View Post
Merhabalar s23 ultra kullanıyorum. Ama nedense güvenlik güncellemesi geliyor Android 15 Hala gelmedi. Bunun bir çözümü var mı? Neden güncelleme... View Post
User | Likes Count |
---|---|
682 | |
450 | |
401 | |
394 | |
384 |
User | Count |
---|---|
26 | |
25 | |
22 | |