cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 instagram story kalitesi

(Topic created on: 10-22-2024 12:19 PM)
562 Views
bayeren
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar ; s23'te 1080p 60fps - 10800 30 fps ne denersem deneyeyim instagrama story atınca video kalitesi leş oluyor. Biz neden bu android'lere bu kadar para veriyoruz ki o zaman ? Capcut vs. Ne varsa denedim. Sanırım apple'a geçme zamanı geldi. 40-50 bin fiyatlar veriyoruz ama sosyal medya kalitesi resmen leş. 

18 Comments
yasin29
Active Level 7
Galaxy S
Instagram hikayesi için 1080 30 olarak video çekmen lazım.
Bir de Instagram ayarlarında yüksek kalite medya yüklemesi aç (bilmiyorsan tabi).
0 Likes
bayeren
Active Level 3
Galaxy S
Hepsini yaptım brom , 30 fps olduğunda da görüntü kare kare ilerliyor fakat ios kullananlarda hiç bu tarz sorun yok. Özellikle sosyal medyalarda ios kullananlar 5 adım öndeler android'e göre.
0 Likes
s23ultrauser1
Active Level 1
Galaxy S
Yükleme yaptığın zamanki ağ kaliten inanılmaz etki ediyor, ios cihazlarda da aynı bu durum, yüksek kalite medya yüklemesini açın
yasin29
Active Level 7
Galaxy S
Sosyal medya içerik üreticilerine Instagram ayrıcalık tanıyor diye bir şey okumuştum 60 fps yükleme yapılabiliyor tarzında. Ayrıca benim yaptığım yüklemeler gayet başarılı geliyor bana hatta telefonumu soranlar bile oldu.
yasin29
Active Level 7
Galaxy S
60 fps çekip attığımda videoda kare atlamaları oluyor 30 a düşürdüğümde çok belli olmuyor daha kaliteli yükleme yapıyor. Bir de video ayarlarında yüksek bit hızlı videoları açık tutuyorum ben onuda bi dene istersen
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Ben hep 1080 e 60 attım story hiç kare atlama kasma gibi sorun olmadı
yasin29
Active Level 7
Galaxy S
Çok ufakta olsa bi takılma yapıyor kameranın hızlı geçtiği yerlerde
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Ben hiç yaşamadım valla sanırım öyle çok hızlı çevirerek story çekmedim ondandır
0 Likes
yasin29
Active Level 7
Galaxy S
Sabit bir yeri çektiğin zaman sıkıntı yok mesela manzara çekiyorsun etrafı çekerken video akışında bi atlama yaşıyor gibi
0 Likes