Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S23 Ultra kullanıyorum OpenGL'den Vulkan'a geçiş yaptım pek bi faydası olmadı gibi. View Post
S24fe ciler şarj durumu nasıl kaç saat gidiyor View Post
iyi günler. Yeni aldığım samsung cihazımın members birdirim penceresinde eski tarihli bildirimlerle karşılaştım. daha önce samsung kullanmadım. bir... View Post
Merhaba bende s21fe var ama hangi nesil bilmiyorum 1 mi 2 mi ve nesiller arasındaki **bleep** nedir?? View Post
Bugün teste girmedi artık tahmin yürütmek zor umarım en zmkisa zamanda guncelemme alirz View Post
S24FE MAY UPDATE View Post
Arkadaşlar, One UI 7 kullanıyorum fakat internette gördüğüm Always On Display'deki duvar kağıdı siületini açamıyorum. Bunu nereden açacağımı bilen... View Post
Cevapsız arama kırmızı şekilde gösteriyor. tekrardan ben onu arıyorum görüşüyorum. halen kırmızı şekile görünmeye devam ediyor, insanın kafasını... View Post
Cihaz S24 Ultra Kamera ayarlarınız nedir? Bir kaç ayarım var ama inceleyip hiç ayarları yapmadım. View Post
sabahtan beri engel spam yapıyorum yine ekleniyorum. Nasıl engelleyecegim? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1444 | |
1326 | |
1322 | |
896 | |
716 |
User | Count |
---|---|
46 | |
45 | |
43 | |