cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 hoparlör sorunu

(Topic created on: 12-01-2023 10:56 PM)
2093 Views
K-a-a-N
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar Reels izlerken son seste veya orta seste farketmeksizin bazı videolarda alt hoparlör minimal bir cızırtı yapıyor sanki tizler çok açıkmış ta hafif bir cısırtı olur ya o şekilde. Takıntı yapmayan anlamaz. Ama test yaptığımda herhangi bir cızırtı yok ancak sosyal medya platformlarında bazı videolarda özellikle konuşma yoğun olan videolarda çok çok minimal duyuyorum. Telefon görüşmesinde hoparlö'e aldığımda ise karşı tarafın sesi ince ise ve yüksek tonda konuşuyorsa biraz daha belirgin oluyor. Sizde de hafiften olsa böyle bir durum var mı ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba K-a-a-N,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bildirim panelini iki defa asağı çek,arama kısmına mono yaz ve tiki kapat veya aç,stereo ayarı.
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Kapat aç yaptım ama bazen yapıyor bazen yapmıyor. One ui 6.0 güncelledikten sonra çıktı bu sorun. Ses codecleri güncellediler ondan mı oldu acaba
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Olabilir,bu şikayet tek sende yok zaten.
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Başkalarında da var yani ? Hoparlör sorunu?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet,maalesef.
taro0692
Beginner Level 2
Galaxy S
M14 te oyunlarda cızırtı yapıyor hoparlör
Isaac_S22
Active Level 5
Galaxy S
valla en son benim telefonda akşam video izledim sabah hoperlörü patlak diye servise yolladım. bilgin olsunda
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Eski kafada kaldım ben biraz. Cihaz açılınca sorun çıkar diye korkuyorum?
0 Likes
Isaac_S22
Active Level 5
Galaxy S
samsung servisine yolladında bir şey olmaz. ama köşebaşındaki 150kg luk sakalı altın kolye ve künyeli telefoncuya götürürsen ne olacağnı bilemem