Original topic:

S23 fe kamera

(Topic created on: 03-04-2025 12:19 AM)
172 Views
yakop50
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar Konu: Arka kamera zoom 30x eskisi gibi net gözükmüyor

Merhaba,

Arka kameramın 30x zoom özelliğini kullanırken bir sorun yaşıyorum. Eskiden çok daha net çekim yaparken, şimdi aynı kaliteyi yakalayamıyorum. Fotoğraflar bulanık ve detaylar kayboluyor. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor çünkü zoom özelliğini **bleep** **bleep** kullanıyorum. Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Yakın zamanda herhangi bir düşürme veya darbe yaşanmadı. Telefonumun ayarlarını da kontrol ettim ancak bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
x30 zoom görüntüsü bozuyor o hocam ama ay'a çekmek için x30 zoom koymuşlar en iyisi x10 zoom
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Kamera lensinizi temiz tutmaya özen gösterin, özellikle zoom çekimlerinde **bleep** eder detaylılık anlamında. Belki kamera ayarlarıyla oynamış olabilirsiniz, kamera ayarlarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Hocam s23 kullanıyorum ilk aldığım zamanla şuan arasında **bleep** var kamera olarak. Güncelleme falan yaptıysan kalite kaybı olması normal. Bozuluyor güncelleme sonrası kalite maalesef.
0 Likes