EmremetinS23FE
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S23fe kullanıyorum, memnun olmadığım bazı şeyler var, önceki postumda detaylı anlatmıştım. S24e geçmeyi düşünüyorum veya s24 ile eşdeğer diğer markaların telefonuna. S24 kullanan arkadaşlar ısınma konusu ile ilgili detaylı bilgi verebilirler mi, exynos 2400 kendini snapdragon gibi gösteriyor mu yoksa hala ısınma konusunda problem var mı. Ayrıca s24e eşdeğer hangi telefonları önerebilirsiniz?
4 Comments
Batuhan-S24FE
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Exynos 2400 ilk çiktiğinda kötüydü fakat şuan gayet stabil ve az güç harcayan bir işlemci gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. başka eş değer telefonlara bakıyorsanız honor belki olabilir ama bence sistem olarak samsunga alışkınsanız bundan devam ederseniz sizin için daha iyi
Fikr-itekno
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Katılıyorum ek olarak kullanmaya başlayacağınız ilk 2 hafta ısınma ve pil problemleri olabilir🙏
AlperS23-S24
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Isınmayı sadece internet paylaşımı açınca yaşıyorum onun dışında öyle rahatsız edici bir ısınması yok oyunlarla falan da test yaptım (asphalt unite,call of duty) oyun performansı da gayet iyi exynos 2400'den genel olarak memnun kaldım
Furkans24fe
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Görüntülü konuşurken bide mobil veriyle konuşurken telefon cayır cayır yanıyor 24 fe