cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Yeni güncelleme ile muhteşem iş çıkarmışsınız. Telefon Kendi kendine soba gibi ısınıyor. Programlar yavaş açılmaya başladı. Sürekli kullandığımız... View Post

Merhaba arkadaşlar    Samsung A73 cihazımı verip S23 almayı düşünüyorum. Samsung.com 7.500 + 4.000 degisim kampanyasi yapıyor. Mağazalarada sordum... View Post

Sanki bir tık toparlamış gibi One UI 5.1 den sonra bilmiyorum bana öyle geldi. Tüm her şey açık. View Post

Arkadaşlar s23 256 GB olan modeli kullanıyorum. Ufs 4.0 özelliği 256gb olan versiyonlarda mevcutken, 128gb olan versiyonlarda yokmuş. S23 almayı... View Post

S23 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum .önceki telefonumda bunu hiç yaşamadım View Post

İyi akşamlar sadece instagramda geziniyorum sonuç ne diyebilirim ki 🙂 View Post

Arkadaşlar motor sürerken kamerada inanılmaz bi odak sorunu ve titreşim sorunu beliriyor. Telefonu motordaki telefon tutacağına bağladığımda görüntü... View Post

BlackRibbon-video-1679671176559

Arkadaşlar S20FE ile çektiğim bu videonun görüntü kalitesi nasıl ? Bana biraz düşük gibi geldi sizin fikirleriniz nelerdir ? View Post

aLyssia-video-1679664508255