melih60
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S23 ile cam,nanocam,film çoğunu denedim parmak izini çok yavaşlatıyor önerebileceğiniz koruyucu var mı ?
6 Comments
CmBtr
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2025 02:44 PM in
Galaxy S
media mark larda ömürlük telefona ekran koruyucu hizmetleri var oradan yapabilirsin bir arkadaşım yaptırdı tek seferlik ücret ödedi ve sanırım sadece tek çeşit ekran koruyucuya bağlı kalmıyorsun hizmeti aldıktan sonra her seferinde istediğin ile değiştirebiliryorsun (son çeşit olayından tam emin değilim) ama tek seferlik ücret olduğunu düşünürsen mantıklı bir fiyat
melih60
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2025 02:57 PM in
Galaxy S
Yaşadığım yerde mediamarkt yok maalesef
CmBtr
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2025 03:12 PM in
Galaxy S
anladım o zaman şöyle söyliyim film şekilde olanlar parmak izi okumayı çok etkilemiyor ama yapılarından dolayı çok sağlam değiller çiziliyorlar ama diğer seçeneklerde pek parmak izi okuyucunun çalıştığı model bulamadım belki benim seçtiklerimden dolayıdır bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama film dışındaki seçenekler çizilmeye vs daha dayanıklı ben şöyle yapıyorum İnternetten uygun fiyata film olanlardan alıyorum ilk başta kendim yapıyordum yerleştirmeyi ama artık bir telefoncuya götürüp onlara yaptırıyorum onlar daha iyi yapıyorlar elleri alışık olduğu için telefoncuda abi gönlünden ne koparsa diyor 3 5 bişi de ona veriyorum normal telefoncudan aldığıma göre daha uygun oluyor istersen sende öyle yap
melih60
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2025 03:21 PM in
Galaxy S
Teşekkürler deniyeceğim
CmBtr