Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Lightroom kullanan var mı? View Post
Aldığıma pişman olduğum telefon s24fe AŞIRI ISINMA VE BATARYA GUNCELME ILE IYI CE KOTU OLDU ONCEDENDE KÖTÜYDÜ View Post
Yurtdışı s24ultra kullanıcısıyım kullanim sürem azalıyor hafiften bi telaş başladı bu server kayıt işlemi nasıl yapılıyor ne zaman açılır bunu nerden... View Post
Arkadaşlar selam ne zaman gelir acaba güncelleme artık tam bilgisi olan View Post
Cihazım yenilenmis cihaz. Değisen parçası yok. Ve cihazın kendi samsung garantisi drvam ediyo. Samsung yenilenmiş cihazlara garanti desteği veriyo mu? View Post
Ben S25 Ultra veya S25 Plus almayı düşünüyorum; ikisinin de artıları ve eksileri var. Plus hem ince hem hafif hem de ne fazla büyük ne de fazla küçük;... View Post
Solda var sağda neden yok ki View Post
Uzunca bir süredir sorun düzelmedi, One UI 7'den sonra oldu hep, always on display'i açınca zaten ekran kapanmıyor o konuya hiç... View Post
Fotoğraf eklicem öyle bi seçenek yok s21 fe oneuı 7 ile böyle oldu View Post
User | Likes Count |
---|---|
1457 | |
1343 | |
1105 | |
884 | |
715 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |