cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 arka kapak

(Topic created on: 09-18-2024 12:58 PM)
83 Views
Kem35
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefonumu alalı 1 sene oldu bugun normal bi temizlemeye yaparken (sadece telefonu silmek) arka kapağın sol orta tarafında hafif yukarda olduğunu **bleep** ettim 0.3mm kadar çok az fakat goz ile dikkatli bakildiginda **bleep** edilebiliyor. Bu sadece bende mi var yoksa normal mi boyle olmasi 

10 Comments
sezgin24
Active Level 4
Galaxy S
Hocam batarya ile ilgili bir şişme durumu olabilir. Bende S23 kullanıyorum 2.ci senesine girecek herhangi bir sorun yok bende
0 Likes
Kem35
Active Level 4
Galaxy S
Onu da düşündüm. Fakat batarya şişse anormal bir pil kullanımı olur diye biliyorum eğer farklı bir bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen. Pil kullanımı gayet normal şekilde şuan hızlı bitme veya hızlı dolma gibi şeyler söz konusu değil
0 Likes
sezgin24
Active Level 4
Galaxy S
Dediğiniz kısımda el ile bastırınca düzelme oluyor mu havaların sıcak olması ve zaman ile içindeki yapışkan kendini salabiliyor
0 Likes
Kem35
Active Level 4
Galaxy S
evet elle bastirinca normale donuyo elimi cekince yine uste geliyor bende yapiskanin kendini saldigini dusunuyorum. Water resistance tester uygulamasindan basinc testi yaptim hala suya dayanikli olarak gozukuyor.
0 Likes
Solution
sezgin24
Active Level 4
Galaxy S
O program hoparlör, ahize, şarj girişi kısımlarını esas alıyor. Siz servise götürüp bir baktırın olası bir suya düşmesi vb durumlarda sıkıntı yaşamayın
0 Likes
Kem35
Active Level 4
Galaxy S
Anladım çok teşekkür ederim
0 Likes
sezgin24
Active Level 4
Galaxy S
Rica ederim iyi günler hocam
Kem35
Active Level 4
Galaxy S
İyi günler dilerim
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Walter resistamce tester diye bir uygulama var yükleyip deneyin bakalım orası hava alıyor mu uygulama hata veriyorsa sonradan açılmış diyebilriiz
0 Likes