cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra ve google kisiler sorunu

(Topic created on: 07-29-2023 11:10 AM)
628 Views
ermanS23Ultra
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar. Bugün ilginc bir olayla karşılaştım. Ben yıllardır kişileri hep Google kişiler ile senkronize ederim. Bugün rehberi açtım ne göreyim l, 1000 küsur kisiden neredeyse kimse kalmamış. Önce panikledim. Sonra browserdan google kisileri açtım. Rastgele 881kisiyi google kendi çöp kutusuna atmış. Kurtar tusuna basarak hepsini geri getirdim. Ama bunu benim yapmayacağım belli. Google hesabim da, ne kadar guvenlik önlemi varsa alınmış durumda. Bu neden olur? Alternatif yedekleme icin ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm.
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayın. Sorununuzu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

5 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
* Kişileri Yönet- Dışarı aktar - Dahili depolama, Sonra dosyalarına git Kişileri bul ve yedeği Drivera yükle. Gerektiğinde oradan indirir tekrar yüklersin. Diğer bir seçenek de Samsung Clouda yedekleme.
istediğin zaman yedeklerden tekrar indirebilirsin, her zaman elinin altında birden fazla seçeneğin olur
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Google Kişiler'in durduk yere böyle bir şey yapması çok saçma. Telefon yeni mi? Belki yeni telefona geçerken bir şey yapmışsınızdır.
0 Likes
ermanS23Ultra
Active Level 6
Galaxy S
Hayır, hic bir ayarla oynamadan 2 aydır kullanıyorum
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm.
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayın. Sorununuzu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
alternatif yedekleme sorusunun yöntemleriyle bunun ne alakası var? Screenshot_20230729_151540_Samsung Members.jpg