cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra One UI 7 ilk izlenimlerim ve bazı hatalar

(Topic created on: 03-15-2025 09:08 AM)
772 Views
Kazikate
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Animasyonları ben çok beğendim. Optimizasyon konusunda çok dip köşelerde bazen gariplikler yapabiliyor onun dışında bir sıkıntı yok gayet memnunum. Pil performansı şubat güncellemesini yaptıktan sonra berbat bir hale gelmişti. Bu güncelleme ilaç gibi geldi batarya için. Yükleme aşaması benim için biraz sıkıntılı geçti ama bu herkes için geçerli değil işler yolunda giderse çok kolay bir işlem sıkıntısız yapabilirsiniz. Bazı buglarda var elbette. Sonuçta bir beta sürümü.

image
Bu bir bug mı yoksa daha gelmeyen bir özellik mi tam anlamadım. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum bilmiyorum fakat bende ana ekranı yatay moda döndürme seçeneği yok.

image
Bu bir bug değil aslında arayüzle olan uyumsuzluk diyebiliriz. Doluluk barlarının ucu nedense düz bir şekilde duruyor. Bunun yerine ses barındaki gibi yuvarlatılması gerektiğini düşünüyorum.

image
Bu ise bir bug. Tümünü kapat tuşu nedense yukarıda ve kenara yapışmış bir şekilde duruyor. Bununda düzeltilmesi lazım. (Sadece yatay mod için geçerli düz modda normal bir şekilde duruyor.)

Bazen Spotify üzerinden şarkı açtığımda ana ekrandaki now bar sadece spotify logosunu gösterip siyah olabiliyor. Şarkıyı bir kez değiştirirseniz bu sorun çözülüyor.

Ayrıca Always on Display'de bulunan Now Bar sabit durmuyor kafasına göre geziyor. Nedenini bilmiyorum. Kilit ekranında ise böyle bir sorun yok.

Lock Star One UI 7'ye özel sürüm yayınlamadığı için kullanılamıyor. Yakında geleceğini düşünüyorum.

One UI 7 ile gelen Galaxy AI özellikleri maalesef şuan mevcut değil umarım en kısa sürede kullanıma açılır.

Yüklemek isteyenler için bu yazdıklarım sıkıntı değilse yükleyebilirler. Gayet güzel çalışıyor.

Yükleme konusunda bana yardımcı olduğu için @enineboyuna06 hocama teşekkür ederim.
Galaxy S
Şu gönderimi inceleyebilirmisiniz
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy S
Evet kapatınca saat sabit kalıyor şimdi **bleep** ettim fakat Now Bar hala aynı şekilde hareket ediyor.
Galaxy S
O zaman benden bu kadar Hocam bilen bir arkadaş varsa yardımcı olsun yoksa yapılacak birşey yok demektir
Buzyy
Active Level 5
Galaxy S
Iconlarda her uygulama için varmi yoksa bazı uygulamalarda düz icon mu var
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy S
Bu ikonlar yok normalde ben kendim yaptım.
Buzyy
Active Level 5
Galaxy S
Peki hepsi oldumu yoksa boşta kalan varmı
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy S
Boşta kalanlar oldu ben kendim o uygulamaya uyabilecek iconlar seçerek tamamladım.
Galaxy S
Ai özellikleri nasil aktif değil yani anlamadım bende aktif
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy S
S25 serisi ile tanıtılan AI özellikleri aktif değil. (Ses silme veya geliştirilen fotoğraf asistanı gibi)