- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar merhaba, yatağıma uzanmış tiktok'da dolaşırken kılıfın ısındığı dikkatimi çekti. Cihazı kılıftan çıkarınca elimi yakacak bi sıcaklık vardı. Direk kapatıp suyun altına tuttum. Telefon soğuyana kadar açmadım, Soğuduktan sonra durulayıp açtım ve yine ısındı ama çok daha az bi sıcaklık vardı. Telefonun bu denli ısınmasının sebebi ne olabilir? Acaba Windows'daki gibi hangi işlemin kullandığını görebiliyor muyuz ? 8gen2'nin ısındığını biliyorum fakat Samsung'un 23 Ultra için geliştirdiği soğutma sistemini de biliyorum. Sanki ocakta yumurta pişiriyor gibi ısındı telefon. Şuan hala ufak bi sıcaklık var. Ancak yine de sıcak.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- S23Ultra
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-24-2023 07:23 AM in
Galaxy STelefonunuzun bu denli ısınmasının sebebi, muhtemelen arka planda çalışan bir uygulama veya işlem olabilir. TikTok'da dolaşırken telefonunuzun ısınmaya başladığını söylemişsiniz. TikTok, özellikle yüksek çözünürlükte videolar izlerken veya video kaydetme yaparken telefonunuzun ısınmasına neden olabilir.
Telefonunuzun hangi işlemin kullandığını görmek için, Ayarlar > Pil ve Bakım bölümüne gidin. Bu bölümde, telefonunuzun pil sağlığını ve hangi uygulamaların en çok pil tükettiğini görebilirsiniz. Bu bilgilere dayanarak, telefonunuzun ısınmasına neden olan uygulamayı veya işlemi tespit edebilirsiniz.
Telefonunuzun ısınmasının başka nedenleri de olabilir. Örneğin, telefonunuzu çok uzun süre güneş ışığına maruz bırakırsanız veya çok fazla işlem yapmaya zorlarsanız telefonunuz ısınabilir.
Telefonunuzun ısınmasını önlemek için aşağıdakileri yapabilirsiniz:
Telefonunuzu güneş ışığından uzak tutun. Telefonunuzu çok uzun süre şarjda bırakmayın. Telefonunuzun işlemcisinin fazla ısınmasına neden olacak uygulamaları ve işlemleri sınırlayın. Telefonunuzun ekran parlaklığını azaltın. Telefonunuzu düzenli olarak temizleyin.
Telefonunuzun ısınması devam ederse, Samsung'un müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.
Sıcaklığın su ile soğutulmasının faydalı olacağını sanmıyorum. Aksine, telefonunuza zarar verebilir. Telefonunuzu soğutmak için en iyi yol, onu kapatmak ve soğuyana kadar beklemektir.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-24-2023 10:04 AM in
Galaxy SMerhaba CooPer99,
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-24-2023 01:27 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed