cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra 512 GB fiyat farkları?

(Topic created on: 09-27-2023 02:13 AM)
FrauHofer
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 Ultra 512 GB Samsung Shop aplikasyonunda 48.599 lira fiyatla satılırken, shop.samsung.com.tr'de 55.046 liraya satılıyor. İki satış platformu da Samsung'un olmasına rağmen arada 6.450 lira fiyat farkı var. Bunun nedeni ne olabilir ?

12 Comments
orelyus
Active Level 1
Galaxy S
Çünkü samsung'un fiyat politikası çok kötü.
FrauHofer
Active Level 1
Galaxy S
En kötüsü de şubeler ne yapmaya çalışıyor belli değil. Ay boyunca 6000lira aksesuar indirimi vardı. Şubelerden birisi kampanya bitti dedi (şubedesindeki ekranlarda 30 Eylül yazmasına rağmen göz göre göre yalan), başka bir şube haberimiz yok, bizden s23 ultra alirsaniz watch4 1000 lira dedi 🤣 Gittim Mediamarktten aldım, 6 bin hediye çekimi de watch 6'ya harcadım. Şubeye kalsa, 2 model gerideki saate 1000 lira verecektim.
orelyus
Active Level 1
Galaxy S
S23 ultra mı aldın?
FrauHofer
Active Level 1
Galaxy S
Evet. 512 GB liğinden aldım.
FrauHofer
Active Level 1
Galaxy S
Aynı muhabbeti iki üç hafta önce s9 Tablette de yaptılar. Sanırım okullar açılıyor diye yine kampanyadaydı. Tablet alana buds2 pro 999 lira tüm ekranlarda kocaman yazıyorken şube bana bizde bitti bu kampanya dedi. Ben de gittim kampanyalı bir şekilde yine Mediamarktten aldım. Her seferinde ilk Samsung şubelerine gidiyorum ama ısrarla hazır almaya gelmiş müşteriye kampanya bitti diyorlar 😄 kampanya bitti denince aa peki deyip yüksek fiyattan alacağımızı mı sanıyorlar, bilmiyorum. Halbuki 20 metre ötede Media market diğer tarafta da Teknosa var.
FrauHofer
Active Level 1
Galaxy S
Bu modelin fiyatı 1499 €. 43.000 yapıyor. 20bin de TR kayıt için harç. Toplam 63.000, daha pahalı
FrauHofer
Active Level 1
Galaxy S
Cuma cumartesi y.dışı Mediamarktten baktık 1499du. Pazar günü TR'den aldım.
FrauHofer
Active Level 1
Galaxy S
Sana da hayırlı olsun.
orelyus
Active Level 1
Galaxy S
S23 ultrayi beğenmiyom ya . Cebe sığmıyo