cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra 4K 60 Fps Zoom Sorunu

(Topic created on: 10-28-2024 11:11 PM)
170 Views
hibotr
Active Level 2
Options
Galaxy S
S23 ultra cihazimda 4k 30 fps kayit yaparken optik zoomlar aktif ancak 4k 60 fps de kayit yaparken optik zoom pasif , s24 ultra da 4k 60 fps de aktif ama s23 ultra aktif değil bu hata ne zaman düzeltilecek ben 4k 60 fps cekerim ve zoom yapamiyorum. S24 ultra 4k60fps da kayit yaparken tum lensler aktif ve gecis yapiliyor. Ancak s23 ultra geciş yapilmiyor.
6 Comments
ruzgarrealll
Active Level 7
Galaxy S
4k 60 fps de videoyu başlatmadan önce 3x seçerseniz 3x kamerayla video başlıyor kayıt sırasında 3x ten 1x e inemiyorsunuz
0 Likes
hibotr
Active Level 2
Galaxy S
Evet dediginiz gibi nasil baslarsa o sekilde digital zoom yapiyor benim dedigim 4k 30 fps nasil optik zoomlar arasi gecis yapiyorsa oyle yapsin , bugun elime s24 ultra aldim onda 4k 60 fps hangi lens ile baslarsan basla hepsi kayit esnasinda bile aktif
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olduğu için Galaxy S23 serisin de 4k 60 fps te kameralar arasında geçişe desteklemiyor (Geniş açı)
0 Likes
hibotr
Active Level 2
Galaxy S
S23 ultra bir zoom yapmayi basaramayacak kadar kotu cihaz oldugunj dusunmuyorum. Mi 8 den gectim bu cihaza 7 yıl onceki cihazim 4k 60fps kayit yapiyordu hic bi gelismedi bu teknoloji
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yapabilir ama ısınma yaşandığı için Samsung un açıklamasına göre npu ve cpu kaynaklıymuş

Sadece 1080 60 fps te kullanımına izin veriliyor
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Bu, Samsung'un tamamen kendi tercihi olarak S23 cihazlarına üvey evlat gibi davrandığını gösteriyor. Çok basit bazı özellikler bile sırf S23 cihazı olduğu için eklenmemiş durumda. En basit örneği S24 cihazlarda Always On Display modunda otomatik seçeneği var ama S23 cihazlarda otomatik seçeneği bile yok.