cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GALAXY S24 ULTRA VİDEODA KARE ATLAMA SORUNU

(Topic created on: 11-07-2024 10:28 AM)
173 Views
yunusaslan53
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bazen kare atlaması oluyor özellikle zoom yapınca çözümü varmıdır iphone 13 le kıyaslıyorum onda video yağ gibi akıyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba yunusaslan53,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. 

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Lushyy
Active Level 8
Galaxy S
Aynısını bende yaşıyorum. Donanımsal olmadığını ve yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bir an önce optimizasyon gelse iyi olur. Umarım One UI 7 ile bu sorundan kurtuluruz.
yunusaslan53
Active Level 4
Galaxy S
Video da kameralar arası geçiş çok kötü görüntü kayıyor yada takılıyor 60 70 bin bi telefona verip bunları yaşamak can sıkıyor eğer güncelleme ile düzeltilmezse iphona geçiş yapacağım 10 yıldır akfi olarak samsung s serisi kullanıyorum
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba yunusaslan53,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. 

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes