cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ULTRA

(Topic created on: 03-04-2025 04:29 PM)
232 Views
faruk6535
Active Level 8
Options
Galaxy S

Son gelen güncellemeyle telefon aşırı ısınıyor aşırı pil tüketiyor bu soğukta 32 derece geçmeyen telefonum güncelleme sonrası 38 derece altına inmiyor 9 ile 10 saat ekran süresi alan telefonum 6 ve 7 saati zor buluyor günümü çıkartan telefon şuan günde 2 defa şarja ihtiyaç kalıyor tabi S25 ULTRA çıktı ya herkes ona yünelsin alsın diye eski cihazları performansını düşürüyorlar sinir bozucu.

14 Comments
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Güncellemeyi ne zaman yaptınız ?
faruk6535
Active Level 8
Galaxy S
Son gelen güncelleme yaptım 25 Şubat
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Güncellemelerden sonra pilin tekrar kalibre olması biraz zaman alıyor , benim s23 ün de pili mahvolmuştu şimdi düzeldi tekrardan güzel (güncellemeyi 3 gün önce yaptım)
faruk6535
Active Level 8
Galaxy S
2 senedir kullanıyorum bi sürü güncelleme yaptım hiçbir zaman bu hatalarla karşılaşmadım telefon aynı performan ile devam ediyordum umarım inşallah düzelir
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Bende performans düşüşü yok sadece ilk 2 gün pil ömrü kötüydü acaba telefonunuzda farklı bir ayar mı açtınız ?
faruk6535
Active Level 8
Galaxy S
Yok ben dedim ki bu hata sadace bende tekmi var az önce baktım aynı hatayı bi kaç kişi daha paylaşmış güncellemeyle alakalı farklı ayar açmadım daha önce telefonumda herhangi bi kısıtlama olmadığı halde 10 saat ekran süresi alıyordum sayfamda bunları paylaşmışım bile telefonu iyi kullanan biriyim güncellemeyle alakalı bi durum sonraki güncellemeyi bekleyeceğim inşallah düzelir yorumun için teşekkür ederim 😊
faruk6535
Active Level 8
Galaxy S
Bendede performans düşüşü yok sadace sadace biraz pil fazla tüketiyor bide birazcık ısınıyor
Muhammed2109
Active Level 7
Galaxy S
Bende S23u kullanıyorum, güncellemeden sonrs ekstra pil tüketimi veya ısınma sorunu yaşamadım. Belki güncellemeden bu yana kullanım şeklinizdeki farklılıklar yüzünden olmuş olabilir veya cihazı eskitmeye çalısıyorlar düşüncesi yani psikolojik olabilir ama ben hiçbir sorun yaşamadım.
faruk6535
Active Level 8
Galaxy S
Bi ara bi S23 ULTRA kullanıcısı yine aynı benim sorundan paylaşmıştı bende aynı senin bana verdiğin cevabı ona verdim oda bana dediki her telefon aynı değil bazılarda var bazılarda yok 4 gün araya girdi aynı sorun bendede oldu 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşayamadım hatta istersen sayfama bakabilirsin paylaşmışım hep telefonumu övüyorum son gelen güncelleme telefonu bozdu bu sorun tüm S23 ULTRA kullanıcısı yaşamıyor bazıları yaşıyor az önce baktım aynı sorunu bi kaç kişi daha paylaşmış evet yine diyorum S23 ULTRA eski performans Yok yine diyorum s25 ultra çıktı eski cihazları performansını düşürüyorlar