Merhaba Instagram'a story ekliyorum ve bir şey eklemediğimde(müzik, konum vs.) kalite yüksek oluyor.Lakin Müzik vs. eklediğimde düşüyor kalite... View Post
Merhaba Instagram'a story ekliyorum ve bir şey eklemediğimde(müzik, konum vs.) kalite yüksek oluyor.Lakin Müzik vs. eklediğimde düşüyor kalite... View Post
Malum Android 14/ UI sürümü malum bir fiyasko oldu be bir çok telefonda ciddi sorunlar yaşattı. Yeni bir güncellemeden bilgisi olan var mı. Özellikle... View Post
Hayırlı olsun (almanya csc) View Post
Ekran süresini kafasına göre bir şey veriyor. Anca yenileyince düzeliyor. Benzer hatalar yaşayan var mı? Son zamanlarda samsungun bu... View Post
S23 kullanıyorum ancak bu one ui ana ekran güncellemesi görünmüyor hala neden olabilir acaba View Post
Arkadaşlar samsung'un UK forumunda biraz ortalığı karıştırıyorum. O kanaldan ve diğer alanlardan da destek atarsanız güzel olur. Şu güncelleme... View Post
Dün kardesimle telefonlari incelerken farkettim, kardesimin telefonunda (A14) makro kamera ozelligi var ancak kendi telefonumda (S22) bu ozelligi... View Post
Ne olduğunu bilen varsa anlatabilir mi View Post
Aralarında ne gibi farklar var kamera çekimleri daha mı iyi 200 mp haricinde. ? View Post
Galaxy s23 fe modelinde 5g var deniyor fakat mobil ağ seçiminde sadece 4.5g var başka seçenek yok. Türkcelle mesaj attım 5g kayıt için cihazınız 5g yi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
411 | |
389 | |
227 | |
194 | |
187 |
User | Count |
---|---|
40 | |
37 | |
37 | |