cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Telefon sesim gitmiyor.

(Topic created on: 05-30-2023 11:40 AM)
683 Views
_CemKo_
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba, 8 Mayıs'ta S23 aldım. Öncesinde S21 telefonumu ile görüşmelerde hiç sorun yaşamadım ancak iş yerimde özellikle masamda otururken telefon görüşmesinde karşıdan ses geliyor ama benim sesim gitmiyor. Ayağa kalkıp 2 adım ileri gidince sesimi alabiliyorlar. Burası hariç 1 yada 2 kere daha denk geldim. Sorun ne olabilir ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba _CemKo_,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Wifi araması açık ise kapa öyle dene.
_CemKo_
Active Level 4
Galaxy S
İlk aldığım gün kapattım onu
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Türk Telekom mu hattınız
_CemKo_
Active Level 4
Galaxy S
Yok vodafone
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Hd ses Volte ses zımbırtısı açiksa kapatın, kapaliysa açın. Sms olarak açılıyor sanırım.
_CemKo_
Active Level 4
Galaxy S
Hattan kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü 1 gün önce S21 ile aynı özellikler aynı ayarlar var iken 1 yıl boyunca hiç bir sorun yaşamayıp S23 aldığım günden itibaren bu sorunu yaşıyorum. Cihaz ayarlarını aktardım ve hat ayarlarında hiç bir değişiklik olmadan olması telefon kaynaklı sorun olabileceğini düşündürüyor
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S

Sen gene de volte sesi bir düşün. Açmayı dene. Zararın olmaz ücretsiz olmazsa online yardım al Samsung Tutor'dan.

Benmavi
Active Level 5
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarını sıfırla mobil veri Bluetooth ve wi-fi ayarlarını sıfırlar yedekli değilse kayıtlı ağlar ve Bluetooth eşleştirmeleri de silinir. Kesin olmamakla birlikte mobil veriyi sıfırladığı için işe yarayabilir.
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba _CemKo_,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes