cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S23 ULTRA - ANDROID 14 SONRASI ARAMA PROBLEMİ

(Topic created on: 01-05-2024 07:42 PM)
733 Views
Habeş
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Samsung S23 Ultra kullanıcısıyım. Telefon yazılımını Android 14 sürümüne güncelledikten sonra arama problemleri başladı. Karşı taraf aradığında benim sesim gitmiyor veya karşı tarafın sesi gelmiyor. Çağrıyı sonlandırıp yeniden arama gerçekleştirildiğimde sorun çözülüyor. Çok sıklıkla bunu yapıyor. Mecburen tekrar eski sürüme Andoid 13 sürümüne düşürme yapmak zorunda kaldım. Bu sorunu 2 dafa denedim her seferinde 14 sürümünde görüşme problemi çıkıyor. S22 Ultra telefonumuzda var. Ancak onlarda bu sorun yok. Destek olacak bir kişi varmı. Sorun Neden Kaynaklı. Veya aynı sorunu yaşayan oldumu.

7 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Evet bu bahsettiğiniz ses kesilmesi sorunu bende yaşadım bugün iki kere oldu *cihaz Galaxy S23
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
bende benzer sorunu wifi araması açıkken yaşadım. wifi arama özelliğini Kapattıktan sonra düzeldi. TT operatörün uygulaması üzerinden de wifi aramasını Pasif yaptım. bi deneyin belki sizinde sorun düzelir.1704475855201.jpg
0 Likes
A145F
Active Level 8
Galaxy S
Yeni Bir Yazılım Bendede OneUl 6.0 Var İlerki Zamanlarda Yamayla Düzelir Boşa Cihazı Sıfırlamayın.
yavuz2727
Active Level 5
Galaxy S
Aynı sorun bende de var. S23. Akıllı saatin bağlantısını (huawei gt2 pro) kestikten sonra sorun çözülüyor. Saati aktif edince sorun tekrar başlıyor. Denemediğim yöntem kalmadı. İnşallah 6.1 ile çözülür...
0 Likes
CanFe
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba, nasıl düşürdünüz?
0 Likes
kill7bill
Active Level 3
Galaxy S
Sanırım bluetooth la bağlı bir cihaz olduğunda oluyor.
0 Likes