cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 S24 S25 server kaydi yapılanlar DIKKAT !

(Topic created on: 12-16-2024 07:38 PM)
2477 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

BTK Yeni bir Düzenleme Üzerinde Çalışıyor.

Artık Server kaydı yaptırdıktan sonra bir süre kullandığında Başka birinin Üzerine Kayıtlı Hat takınca imei direk klona düşüyor bilginiz olsun benim 1. İmei kapandı allahtan 2. Ye takmadım btk aradım imei klonlandigi tespit edildi dedi yani server kaydı yaptıranlar kendin hattıyla 6 8 ay kullandıktan sonra gidipte başkasının adına kayıtlı hat takmasın 

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler👍

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy S
Şaka gibiler yemin ederim

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy S
Anladığım şu dimi. Eğer ben server kaydı yaptırdıysam sadece kendi hattımı takabilirim. Başkası takarsa mı klona düşüyor?

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme için Teşekkürler 😊👍

View solution in context

0 Likes
Solution
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Para tuzaklarında sınır tanımıyorlar yani...

View solution in context

0 Likes
Solution
cybercider
Active Level 8
Galaxy S
Server kaydı olduğunu nerden biliyorlar? O zaman pasaport kayıtlı cihaza yani ücreti ödenmil cihaza da herhangi başka bir sim kart takılırsa klona düşecek demek. Yok eğer 2. durumda olmuyorsa, cihazın server kayıtlı olduğunu bir şekilde biliyorlar ama göz yumuyorlar demektir.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Solution
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler👍
0 Likes
Solution
Galaxy S
Şaka gibiler yemin ederim
0 Likes
Solution
Galaxy S
Anladığım şu dimi. Eğer ben server kaydı yaptırdıysam sadece kendi hattımı takabilirim. Başkası takarsa mı klona düşüyor?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Doğru kanka başka birinin adına kayıtlı bir hat taktığında anında btk anlıyor. Arkadaşının veya birinin hattını takma.
Galaxy S
Okey oh
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme için Teşekkürler 😊👍
0 Likes
Solution
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Para tuzaklarında sınır tanımıyorlar yani...
0 Likes
Solution
cybercider
Active Level 8
Galaxy S
Server kaydı olduğunu nerden biliyorlar? O zaman pasaport kayıtlı cihaza yani ücreti ödenmil cihaza da herhangi başka bir sim kart takılırsa klona düşecek demek. Yok eğer 2. durumda olmuyorsa, cihazın server kayıtlı olduğunu bir şekilde biliyorlar ama göz yumuyorlar demektir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardo sim kartını cihaza taktığında baz istasyonuna bağlanırken imsi diye bir uygulama var telefonda bu uygulama baz istasyonuna senin bilgilerini verir imei numarası hat seri numarası kullanıcı bilgilerini vs yani hangi telefonu kullandığını biliyorlar araştır istersen nasil yapıyorlar bilmiyorum ama tespit ediyorlarlar btk ile bizzat görüştüm imei numaraları benim kendi eski telefonumdan alınma sahibi benim yani adam dediği general mobile imei numarası samsung cihazda tespit edilmiş imei atılmış klonlanmis nasil attırırım dediğim de de telefonun tedarikçi şirketine başvurun dediler orayoda aradım onlarda clonlanan imeilere sadece 1 hat tanımlı çalışır dediler faturayı yollayacam hattimin bilgilerini vercem açacaklar ama sadece o hatta çalışacak
0 Likes