cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Hakkında Samsung 'un kabul etmediği KRONİK SORUN VE DEZAVANTAJLARI

(Topic created on: 07-10-2024 02:53 PM)
119 Views
Ahmetyesil
Active Level 1
Options
Galaxy S
- Şuan kullandığım S23 dahil üç ayrı samsung cihazda farklı operatörlere rağmen karşı tarafa net ses gitmemesi telefonun çekmemesi az çekmesi gibi sorunlar yani bariz bir şekilde şebeke sorunu vardır.

- Bunu S23 için söylüyorum şarj konusunda batarya yanlış seçilmiş 3900 ma/h diyor ama kullanılan kapasite 3700 ma/h bunu telefon kendisi söylüyor. Batarya yetersiz kalıyor şarj az gidiyor. Böylesi özellikli ve yüksek ücretli bir cihazın bataryası daha iyi olabilirdi.

- Parmak izi verimli ve hızlı çalışmıyor. Muhtemelen ekran koruyucularında buna etkisi vardır ama malum yedek parça olarak bir ekranın 10-15 bin TL olduğu dönemde ekran koruyucusu kullanmamak mantıksız olur. Parmak izinin ekran içinde olması kötü bir seçim.

- Yüz okumaya gelince bazen sorunsuz ve hızlı çalışıyor bazen de ısrarla farklı ışık ve mekana göre aynı durum söz konusu olmakla birlikte ısrarla okumuyor.

Sonuç olarak koruma sigorta vs hariç 32 bin TL ye 1 ay önce aldığım bu cihazdan bu kadar sorun asla beklemezdim...

13 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Kanka s23 fe var bende 4500 amper işlemci sayesinde 7 saatte bitiyor Ultra var şarj bitmiyor 😁🤘
0 Likes
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
Ekran koruyucu kullanmak güzel ama ekran koruyucular arasında bile **bleep** var eski kullandığım ekran koruyucu da yuzumu tanımıyordu yenisine geçince tanımaya başladı ultrasonik parmak izin sensörü kalınlığa göre etki edebilir su mevcut değerin üzerinde yazılan batarya olayı beni de rahatsız ediyor ama s23 batarya performansına kötü denmez. Fiyat için biraz falza odemissin geçen ay 26 civarında gördüm Hepsiburada üzerinde şuan bile 27500 e kuponsuz satılıyor. iPhone 12 128gb fiyatına s23 daha nolsun
0 Likes
Ahmetyesil
Active Level 1
Galaxy S
Media markt dan aldım 32 bine şuan 37 olmuş ordada
0 Likes
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
Telefon aynı telefon mediamarkt olması bişey değiştirmiyor serbest piyasa isteyen 100 e satar
0 Likes