cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Fe'nin Arayüzde Kasılmasına Neden Olan Şeyi Buldum

(Topic created on: yesterday)
57 Views
Ryzen7940hs
Active Level 3
Options
Galaxy S
Not: Telefonunuz normalden daha fazla ısınıyorsa adaptif pili açık tutarsınız. (Karar sizin).
Not 2: One Ui 7 güncellemesi gelince telefonun aşırı isinmasını önlemek için adaptif pili açık tutmakta fayda var.
One ui 7 gelmeden önce söyleyeceğim bir şey var. Arasıra uygulama geçişi ve kaydırma yaparken takılma problemi vardı. YouTube'da bir videoya denk geldim. Adaptif pili devre dışı bırakınca arayüzdeki takılmaların çözüldüğünü söylüyordu. Ben de kendi telefonumda denedim. Evet gerçekten sorunumu çözdü.Muhtemelen Adaptif Pil arayüzü de yavaşlatıyordu. Tek olumsuz yanı telefonu yeniden başlatınca normalden daha fazla ısınıyor. Sonrasında sıcaklık normale düşüyor. Uygulamaların bildirimlerini-senkronizasyonunu yapıyor olabilir tahminim.

Batarya ölçümlerinde pek bir **bleep** göremedim. 5 yıllık telefon gibi performans gosteren
S23 Fe şimdi olması gerektiği gibi çalışıyor. 2-3 gün denedim stabil çalıştı telefon.
Sonra 
Adaptif pil'i aktifleştirdim. Telefon yine arayüzde kasmaya başladı. Suçluyu buldum. Bakalım one ui 7'de durum düzeltilecek mi?

23 Comments
s24_s23fe
Active Level 7
Galaxy S
Bende neden olmuyor kasılma?adaftif pil açık
Ryzen7940hs
Active Level 3
Galaxy S
Bilmiyorum 🙂
0 Likes
Ejder966
Active Level 4
Galaxy S
Yani tasarruf modu açık olursa ne seçicez?Temel mi anlayamadım hocam.Ben tasarruf kullanmıyorum zaten ama.Yazdigimi ben zor anladım kusura bakma
0 Likes
Ryzen7940hs
Active Level 3
Galaxy S
Güç Tasarrufu veya Performans profili Düşük Seviyede olsa bile telefon daha iyi çalışıyor. Aslında adaptif pil yararlı olması gereken bir algoritma. Çünkü uygulamaları kullanım sıklığına göre güç tüketimi yapmasını sağlıyor. Fakat arayüz ile tam uyumlu olmadığı için yavaşlamaya neden oluyor
Ejder966
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkürler.
Ryzen7940hs
Active Level 3
Galaxy S
One Ui 7 güncellemesi gelince telefonun aşırı isinmasını önlemek için adaptif pili açık tutmakta fayda var.
0 Likes
S23FeGlazzer
Active Level 3
Galaxy S
Harbiden daha hızlı oldu arayüz
Ryzen7940hs
Active Level 3
Galaxy S
One Ui 7 güncellemesi gelince telefonun aşırı isinmasını önlemek için adaptif pili açık tutmakta fayda var.
0 Likes
Traycon
Active Level 6
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.